Το φυσικό χρώμα στα μαλλιά συνδέεται με την αποδοχή του εαυτού μας- Εξηγεί hair expert

Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα πολλές γυναίκες επαναφέρουν το φυσικό χρώμα των μαλλιών τους για διαφορετικούς λόγους κάθε φορά.

Ένας από αυτούς είναι η αποδοχή. Φαίνεται πως στο πλαίσιο και στην προσπάθεια της αποδοχής του εαυτού μας η εικόνα μας είναι μέρος αυτού. Το να αποδέχεσαι χωρίς ενοχή την ηλικία σου, τα μοναδικά σου χαρακτηριστικά και τις ιδιαιτερότητές σου είναι μέρος της ωρίμανσης σου και δεν αφορά μόνο τη δική σου αποδοχή αλλά και των άλλων.

Τι σχέση έχουν τώρα όλα αυτά με τα μαλλιά;
Πώς αλλιώς θα μπορούσες να εξηγήσεις το γεγονός ότι όταν θες να αλλάξεις κάτι πάνω σου το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τα μαλλιά σου; Ένα βήμα λοιπόν πιο κοντά στις επιθυμίες σου.

Αν τα γκρίζα μαλλιά που πλέον βλέπουμε όλο και πιο συχνά σε φέρνουν πιο κοντά στον εαυτό σου προχωρά και δοκίμασε το. Άλλωστε γρήγορα μπορεί αυτό να αλλάξει αν δεν το επιθυμείς πια. Και αν το αποφασίσεις έτσι να είναι, φρόντισέ τα, δώσε τους πολυτέλεια, υγεία, και ασημένια λάμψη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Meryl Streep (@merylstreep)

Kαι αν αγαπάς να περιποιείσαι την εικόνα σου παραπάνω, μια πιο εικαστική παρέμβαση με μια χρωματιστή ή παραπάνω λευκή τούφα στο γεωμετρικό σου κούρεμα θα δώσει μια έξτρα πινελιά στην επιλογή σου.

Και να θυμάσαι πάντα: Feeling good = Looking good!

Διαβάστε ακόμα:  

Beauty & Fashion: Μια ισχυρή συμμαχία που καθορίζει δυναμικά την καθημερινότητά μας

H Dr Wendy Walsh εξηγεί στο TikTok τα 3 είδη φίλων που όλοι χρειαζόμαστε για την ψυχική μας υγεία

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: μαλλιά