Το babydoll dress είναι το φόρεμα που αγάπησαν οι influencers αυτό το καλοκαίρι

Το babydoll dress έχει αποκτήσει δύναμη στον χώρο της μόδας, αποδεικνύοντάς μας συνεχώς την αβίαστη κομψότητα του αλλά και τις παιχνιδιάρικες πινελιές του.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό έχει γίνει το κομμάτι-κλειδί των influencers, κι ο λόγος είναι ξεκάθαρος. Το babydoll dress αποτελεί χωρίς την παραμικρή αμφιβολία το πιο άνετο και στιλάτο φόρεμα. Είναι μια statement επιλογή, ιδανική για κάθε στιγμή και ώρα της ημέρας, μια επιλογή που μεμιάς δημιουργεί την πιο ονειρεμένη εμφάνιση.

Χάρη στην ογκώδη σιλουέτα του, το babydoll dress προσφέρει μια αξιοθαύμαστη αίσθηση άνεσης, μια αίσθηση που μόνο οι πιτζάμες σου μπορούν να σου προσφέρουν. Η αθωότητα και η θηλυκότητα που εκπέμπει, είναι ακόμη δύο στοιχεία που ολοκληρώνουν αυτή τη δημιουργία.

Είτε το επιλέξεις σε λευκό, μαύρο ή pastel απόχρωση, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γοητεύσει. Ακόμη, μπορείς να το συνδυάσεις με τα αγαπημένα σου mules, τα πιο fashionable sneakers σου, τα άνετα αρβυλάκια σου ή τα πέδιλά σου.

Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό look, μπορείς να φορέσεις το badydoll dress à la Zoë Kravitz ή να το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι κάλτσες και τα αθλητικά παπούτσια σου.

Όπως και να έχει, το babydoll dress έχει επιστρέψει για τα καλά στη ζωή μας. Οι παρακάτω φωτογραφίες θα σου το αποδείξουν.

 

 

Διαβάστε ακόμη

Πώς θα βρεις κίνητρο όταν η γυμναστική είναι το τελευταίο που θες να ασχοληθείς

Πώς να προστατεύσεις την περιοχή του ντεκολτέ από τον ήλιο

Πηγή: Savoirville
TAGS: φόρεμα