4 διαχρονικοί συνδυασμοί που αποδεικνύουν πόσο ταιριάζει ένα φόρεμα με ένα jacket

Το καλοκαίρι πλέον μοιάζει μια θολή, μακρινή ανάμνηση. Αυτό τι σημαίνει; Σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να κατεβάσουμε από την ντουλάπα τα αγαπημένα μας jackets. Με τη θερμοκρασία να πέφτει σιγά σιγά και με το φθινόπωρο να είναι προ των πυλών, ένα jacket μοιάζει πάντα μια σωτήρια επιλογή.

Πώς να το συνδυάσεις; Μα φυσικά με τα αγαπημένα σου φορέματα. Ναι, όσο κι αν σε προβληματίζουν αυτά τα looks, πρέπει να γνωρίζεις ότι ένα jacket με το κατάλληλο φόρεμα δημιουργεί ένα άκρως stylish outfit.

Είτε το στιλ σου έχει μια κλίση προς την casual πλευρά, είτε προτιμάς έναν πιο στιλβωμένο τρόπο ντυσίματος, μπορείς πάντοτε να δημιουργήσεις τον απόλυτο συνδυασμό. Εμείς, σου παρουσιάζουμε 4 διαχρονικά outfits, τα οποία θα σε πείσουν ότι ένα  jacket και ένα φόρεμα μπορούν να συνδυαστούν άψογα.

Ανδρικό blazer και mini dress

H Mαριτίνα το δοκίμασε με ένα καλοκαιρινό φόρεμα Love and Alicia. To ανδρικό blazer μπορεί να συνδυαστεί με κάθε φόρεμα, ωστόσο αν επιλέξεις ένα mini dress και τα αγαπημένα σου μποτάκια, θα έχεις πετύχει τον ιδανικό συνδυασμό.

Bomber jacket και thigh split dress

Αν αγαπάς τα έντονά χρώματα, τότε αυτό το outfit θα σε συγκλονίσει. Η fashion influencer Ada Oguntodu, γνωρίζει πολύ καλά πώς να συνδυάζει τα fancy κομμάτια δίνοντας την κατάλληλη ισορροπία στο αποτέλεσμα. Ένα bomber jacket μαζί με το έντονο ροζ χρώμα που έχει επιλέξει, δημιουργεί έναν καθηλωτικό συνδυασμό.

Cropped jacket και sequin mini dress 

Ετοιμάσου για αξέχαστες νύχτες. Αλήθεια, αυτό το outfit δεν σε παρασύρει να σηκωθείς από τον καναπέ σου, να φορέσεις τα πιο στιλάτα ρούχα σου και να ξεχυθείς στους δρόμους μέχρι την πρώτη αχτίδα του ήλιου; Ένα sequin mini dress σε συνδυασμό με ένα μαύρο cropped jacket, κάνει πάντα τη διαφορά.

Tan suede jacket και maxi dress

Για τις πιο boho ψυχές της παρέας, ίσως το παραπάνω outfit μοιάζει συναρπαστικό. Τα καστόρινα σακάκια με κρόσσια είναι το κομμάτι-κλειδί στο οποίο πρέπει να επενδύσεις φέτος το φθινόπωρο, ενώ και τα λινά φορέματα σε έντονες αποχρώσεις θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη.

Διαβάστε ακόμη:

-Γενέθλιος χάρτης: τι μπορεί να σου μάθει

-Με κάποιο τρόπο αυτά τα 3 ζώδια καταφέρνουν να είναι πάντα επιτυχημένα

Πηγή: savoirville.gr