Κλείσιμο

Τα μεταξωτά μαντήλια είναι το multi-tasking αξεσουάρ για το 2021

Τα εντοπίσαμε στη συλλογή φθινοπώρου/χειμώνα 2021 του οίκου Dior, αλλά και στους δρόμους της Εβδομάδας Μόδας της Κοπεγχάγης.

Σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι στην κορυφή των φετινών trends βρίσκονται τα πολυσυζητημένα μεταξωτά μαντήλια. Κατευθύνοντας το πιο cool casual ντύσιμο, τα silk scarves καταλαμβάνουν χωρίς αμφιβολία μια ξεχωριστή θέση στον κόσμο της μόδας.

Δανεισμένα κατευθείαν από τη γκαρνταρόμπα της Audrey Hepburn, η αχανής βιομηχανία της μόδας συνεχώς μας επιβεβαιώνει ότι η πιο cool τάση της σεζόν δεν είναι άλλη από τα λαμπερά μεταξωτά μαντήλια. Είτε τα δέσεις γύρω από το κεφάλι, είτε τα χρησιμοποιήσεις για να πιάσεις τα μαλλιά σου, είτε τα φορέσεις στον λαιμό σου, το μόνο που είναι βέβαιο είναι ότι τα silk scarves θα γίνουν ο καλύτερος φίλος των εμφανίσεών σου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dior Official (@dior)

Παρακάτω θα βρεις τις δικές μας αγαπημένες επιλογές.

Shaku botanical garden square scarf

Αυτό το μαντήλι αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι. Αν θέλεις να κάνεις μια «ηλιόλουστη» εμφάνιση, τότε είναι η μοναδική σου επιλογή. Μη φοβάσαι να ξεχωρίσεις. 

Powder Toucan Satin square scarf 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Powder (@powder_uk)

Φρούτα, φτερά και μια ζωντανή παλέτα χρωμάτων. Αν επιθυμείς να «ζεστάνεις» κάθε εμφάνισή σου, τότε πρέπει να επιλέξεις το Toucan Satin Square scarf. Τα vintage vibes και η νότα αγάπης και γαλήνης που θα εκπέμπεις φορώντας το, θα ενθουσιάσει τον καθένα.

Hermès Cheval de Fête
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hermès (@hermes)

Ίσως θα αναρωτιέσαι αν πρόκειται για μαντήλι ή για έργο τέχνης. Περισσότερο από ένα απλό silk scarf, αυτή η δημιουργία τραβάει τα βλέμματα προσπαθώντας να αξιοποιήσει την τέχνη της λεπτομέρειας με τη χρήση απλών γραμμών και εμβληματικών μορφών. Ροζέτες, κορδέλες και γεωμετρικά μοτίβα αντικατοπτρίζουν τη δύναμή του. Χωρίς αμφιβολία, με αυτό το μαντήλι θα ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

 

Διαβάστε ακόμη:

Food shame: κουλτούρα δίαιτας, αντί μιας κουλτούρας ευτυχίας

Τι θέλει η δερματολόγος να ξέρεις για τη ρετινόλη ως όπλο ενάντια στα μαύρα στίγματα

 

Πηγή: Savoirville