Τα 7 fashion κομμάτια που χρειάζεσαι για το υπόλοιπο του καλοκαιριού

Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου. Ο υδράργυρος έχει φτάσει στο κόκκινο, ο ήλιος καίει κι εσύ πολύ πιθανόν αυτή τη στιγμή είσαι αγκαλιά με το air-condition σου. Το βράδυ έχεις κανονίσει ποτάκι με τις φίλες σου, όμως δεν ξέρεις τι να φορέσεις για να μη «λιώσεις» το επόμενο δευτερόλεπτο.

Οι επιλογές είναι αμέτρητες, γι’ αυτό κι εμείς θα σου παρουσιάσουμε ευθύς αμέσως κάποια από τα κομμάτια που μπορούν να σε συντροφέψουν το υπόλοιπο του καλοκαιριού. Θέλεις φούστα; Θέλεις φόρεμα; Έχεις όρεξη για ένα λινό παντελόνι ή για ένα crop top; Για δες παρακάτω.

Ολόσωμο σορτσάκι  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C H R I S Λ (@christi_chro)

Άνετο, κομψό κι αέρινο. Ένα ολόσωμο σορτσάκι είναι πάντα η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις. Η ζώνη στη μέση τονίζει τη σιλουέτα σου, ενώ ο γιακάς προσδίδει μια άλλη πινελιά στο style σου. Αν το συνδυάσεις με mules σε pastel αποχρώσεις, θα έχεις πετύχει το τέλειο outfit.

Floral crop top 

Ένα floral κομμάτι είναι απαραίτητο τους ζεστούς, καλοκαιρινούς μήνες. Εμείς, επιλέξαμε αυτό το crop top με τις floral λεπτομέρειες και τις μπλε αποχρώσεις. Το δέσιμο μπροστά, απογειώνει αυτό το μπλουζάκι και προσδίδει μια αίσθηση ανεπιτήδευτου style.

Midi φούστα με aninal print 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O L G A (@olgavasiliadou)

Είσαι λάτρης της φούστας και των animal prints; Τότε, ιδού η καλύτερη επιλογή. Η συγκεκριμένη φούστα διαθέτει ίσια γραμμή, ενώ το σκίσιμο μπροστά αφήνει μια αίσθηση sexiness και κομψότητας. Εκτός από τα παραπάνω, είναι άνετη κι επιτρέπει στο σώμα σου να αναπνεύσει.

Λινό παντελόνι 

Όπως έχουμε ξαναπεί, η επιλογή του λινού το καλοκαίρι είναι ένας από τους βασικότερους κανόνες της ιταλικής μόδας. Το λινό είναι το ιδανικό ύφασμα για τους καυτούς μήνες του καλοκαιριού. Μη σε τρομάζει το γεγονός ότι είναι παντελόνι. Ίσα ίσα, το λινό ύφασμα είναι τόσο αέρινο, που θα νιώθεις λες και δεν φοράς τίποτα.

Μακρύ φόρεμα 

Μακρύ ασύμμετρο φόρεμα. Τι άλλο θέλεις; Άκρως θηλυκό και καλοκαιρινό, θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις.

Floral mini φόρεμα 

Σου δείξαμε floral crop top. Γίνεται να λείπει κι ένα floral mini φόρεμα; Ε όχι, δεν γίνεται. Ζωντανά χρώματα, υπέροχα σχέδια, καλοκαιρινή και χαρούμενη αύρα, όλα αυτά σε ένα κομμάτι. Μαντεύουμε ότι αυτό το φόρεμα θα γίνει η αγαπημένη σου επιλογή.

Silk mini φούστα 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madeofgrace (@madeofgrace)

Αν δεν την έχεις αγοράσει ήδη, τότε ήρθε η ώρα να τρέξεις. Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκεται στις top τάσεις του καλοκαιριού, μια silk φούστα είναι πάντα δροσερή και ικανή να αναβαθμίσει κάθε εμφάνισή σου. Με ένα λευκό crop top και sneakers, θα πετύχεις το «απόλυτο».

Διαβάστε ακόμα:

Tο make up tip από το show του Dior που υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Γιατί έχουμε περισσότερη ερωτική διάθεση το καλοκαίρι;

Πηγή: savoir ville