Τα babies shoes θα σε κάνουν να ξεχάσεις για λίγο τις μπαλαρίνες

Με το φθινόπωρο να είναι για τα καλά πια εδώ, η επιστροφή στα κλειστά παπούτσια είναι πλέον αναπόφευκτη και οι νέες τάσεις μας κλείνουν το μάτι. Κι αν η πρώτη σου σκέψη πάει στις μπαλαρίνες σου – τα sneakers δεν μετράνε γιατί κακά τα ψέματα είναι όλο τον χρόνο παρόντα – ο fashion πλανήτης σου έχει νέα και σου επιφυλάσσει ένα twist.

Καιρός να έρθεις πιο κοντά με τα babies shoes. Μην σε μπερδεύει το όνομα, τα συγκεκριμένα παπούτσια δεν έχουν σχέση με τις παιδικές ντουλάπες και είναι πέρα για πέρα θηλυκά.

Η κεντρική ιδέα παραμένει αυτή ενός άνετου αλλά κομψού παπουτσιού που εύκολα μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ. Σε αντίθεση με τις μπαλαρίνες που αποπνέουν έναν καθώς πρέπει αέρα καλού κοριτσιού, τα babies δημιουργούν έναν εκρηκτικό συνδυασμό ανάμεσα σε preppy και rock n’ roll. Ισορροπούν ανάμεσα στο λουράκι – ευθεία αναφορά σε κοριτσίστικη αφέλεια – και στα διαφορετικά ύψη τακουνιού, όλα σε συνδυασμό με outfits σύγχρονης αισθητικής με αποτέλεσμα να μπορούν να ενταχθούν στις γκαρνταρόμπες κοριτσιών με πολύ διαφορετικά γούστα μεταξύ τους.

Κι επειδή δεν υπάρχει τίποτα πιο ενδιαφέρον στην μόδα από το να βλέπεις ένα ίδιο αντικείμενο να παίρνει διαφορετικές μορφές μέσα από το fashion sense του κάθε ανθρώπου, συγκεντρώσαμε μερικές από τις ιδέες που σίγουρα τράβηξαν την δική μας προσοχή.

Το απόλυτο φθινοπωρινό look

Η ποικιλία στις θερμοκρασίες που βιώνουμε μέσα στην ίδια μέρα συχνά μας οδηγούν σε ένα mix and match διαφορετικών υφασμάτων που αφήνουν όμως ακάλυπτα σημεία του σώματος μας. Οι μίνι φούστες, αν και ποτέ δεν έφυγαν πραγματικά από την μόδα φέτος δηλώνουν δυνατά την παρουσία τους και μάντεψε, ταιριάζουν ιδανικά με ένα ζευγάρι babies για ένα effortless chic αποτέλεσμα. Την φθινοπωρινή πινελιά θα δώσει ένα πλεκτό κοντομάνικο top. Ολοκλήρωσε με λίγα χρυσά κοσμήματα.

Το everyday look

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carel Paris (@carelparis)

Το αγαπημένο σου denim παντελόνι, ένα απλό μπλουζάκι και ένα oversized σακάκι είναι κάτι λίγο σαν την σύγχρονη στολή μας. Ιδανικό για κάθε μέρα, άνετο αλλά πολύ fashionable. Τις μέρες που δεν θέλεις να φορέσεις και πάλι τα sneakers σου και επιθυμείς να προσθέσεις μια πιο θηλυκή νότα, διάλεξε ένα ζευγάρι babies με πολλαπλά λουράκια. Φρόντισε μόνο το παντελόνι σου να μην τα καλύπτει.

Για ένα casual pro look

Λίγο αργότερα όταν κρυώσει παραπάνω ο καιρός και τα καλσόν γίνουν απαραίτητα, ένα λούστρινο ζευγάρι babies θα δώσει λίγη λάμψη σε ένα πιο αυστηρό ντύσιμο. Δεν χάνεις τίποτα από την άνεση του flat και κερδίζεις όλους τους fashion πόντους.

Με ένα flare παντελόνι

Τα flare παντελόνια τα αγαπάμε γιατί κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται πιο μακριά και συνοδεύουν άπταιστα τα crop tops μας δημιουργώντας αρμονικές αναλογίες. Για το συγκεκριμένο look θα σε κατευθύνουμε προς ένα ζευγάρι babies με χαμηλό τακούνι που ίσα ίσα θα διαφαίνεται στο τελείωμα του παντελονιού σου.

Cosy εμφάνιση με ένα twist

Τώρα είναι η απόλυτη εποχή των cardigans, η στιγμή τους να λάμψουν. Διαθέτουν ένα έμφυτο coziness και συνδυάζονται με όλα μας τα jeans. Αν θέλεις το σύνολο σου να φαίνεται πιο περιποιημένο αλλά χωρίς να προσπαθήσεις ιδιαίτερα, στρέψε την προσοχή σου προς την εκδοχή των babies με ψηλό τακούνι.

Με ένα δυναμικό κοστούμι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mode9 (@vmode9)

Μάλλον έχεις πλέον καταλάβει πως το καλό με τα babies είναι πως υπάρχουν σε πολλές διαφορετικές εκδοχές, καλύπτοντας έτσι όλες μας τις στιλιστικές ανάγκες. Ένα κοστούμι θα γίνει ακόμη πιο δυναμικό αν τολμήσεις να αφεθείς σε ένα skyrocket ζευγάρι τακούνια. Τα λουριά των babies προσθέτουν φινέτσα στο πολύ ψηλό τακούνι για ένα elegant αποτέλεσμα.

Color blocking look

Η μουντάδα του καιρού σε καμία περίπτωση δεν χρειάζεται να μεταφραστεί στο ντύσιμο σου. Μην φοβηθείς να επιλέξεις έντονους χρωματικούς συνδυασμούς από την κορυφή ως τα παπούτσια και σίγουρα θα δεις και την διάθεση σου να ανεβαίνει.

Για ένα βραδινό look

Ποιος είπε πως δεν μπορείς να φορέσεις flat για μια βραδινή εμφάνιση; Το μυστικό όπως πάντα όταν μιλάμε για μόδα κρύβεται στις λεπτομέρειες και στις υφές. Ο συνδυασμός βελούδου και μιας λαμπερής αγκράφας έχουν όση πολυτέλεια χρειάζεται ένα εντυπωσιακό βραδινό φόρεμα.

Details

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Typing… (@denimlovesdani)

Εδώ στην Ελλάδα το Halloween δεν έχει τόσο μεγάλη απήχηση άλλα όλες οι ευκαιρίες να παίξουμε με τα ρούχα μας είναι ευπρόσδεκτες και όλες οι πηγές έμπνευσης αποδεκτές. Τα babies παπούτσια είναι σαν φτιαγμένα για να τα φοράς με κάλτσες. Δώσε στην ντουλάπα σου λίγα Sabrina Spellman vibes και μην διστάσεις να φορέσεις ένα μάλλινο ζευγάρι κάλτσες και να απογειώσεις το look σου.

Διαβάστε ακόμα:

Πώς θα διατηρήσεις το κίνητρο σου μετά την ολοκλήρωση ενός fitness challenge

Μασάζ προσώπου: απολαυστικό σαν τις πρώτες γουλιές του πρωινού καφέ

Πηγή: savoir ville