Τα ’70s-inspired χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν τη νέα σεζόν

Όπως σίγουρα έχεις παρατηρήσει η μόδα κινείται κυκλικά. Και έτσι, πολύ σύντομα “what is old is new again”. Κοιτώντας την αισθητική της δεκαετίας των 70s θα έλεγε κανείς ότι δεν έφυγε και ποτέ από τη μόδα. Πράγματι, πολλά από τα κομμάτια που κυριάρχησαν τότε είναι ακόμα στην γκαρνταρόμπα μας.

Το ίδιο φαίνεται να ισχύει και στον τομέα της ομορφιάς και, ιδιαίτερα, στα μαλλιά. Χρειάζεσαι περισσότερες αποδείξεις;

Δες παρακάτω τα 70s-inspired χτενίσματα που θα κυριαρχήσουν στο Instagram feed σου και θα κατακτήσουν την καρδιά σου τη σεζόν που έρχεται.

Όγκος, όγκος, όγκος

Τα μακριά μαλλιά με πλούσιο όγκο είναι διαχρονικά σέξι ενώ έχουν και μια ελαφρώς ατημέλητη πλευρά για να δείχνεις φυσικά εντυπωσιακή.

Μπούκλες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Εάν είσαι σγουρομάλλα, αυτή είναι η σεζόν να αφήσεις τις μπούκλες σου ελεύθερες! Πάρε το παράδειγμα της Zendaya και μην ανησυχείς: όσο πιο φουντωτές τόσο το καλύτερο!

Μακριά μαλλιά με αφέλειες

Τα μακριά μαλλιά με αφέλειες είναι ένα από τα πιο hot κουρέματα για τον φετινό και Χειμώνα. Αν έχεις φυσικά ίσια μαλλιά, τι περιμένεις; Εκμεταλλεύσου την επόμενη επίσκεψή σου στο κομμωτήριο και δοκίμασέ το!

Μαντήλια στα μαλλιά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MANTILITY (@mantility_)

Ταυτόχρονα vintage και διαχρονικά κομψό, ένα μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά είναι το καλύτερο αξεσουάρ που μπορείς να επιλέξεις. Με μια κίνηση, φωτίζει το πρόσωπο και αναβαθμίζει το look σου. Επίσης, είναι και ένας εξαιρετικός τρόπος για να προσθέσεις χρώμα σε ένα κατά τ’ άλλα μονόχρωμο outfit.

Bob με όγκο

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hung Vanngo (@hungvanngo)

Εάν προτιμάς τα κοντά μαλλιά, τότε υποδέξου το νέο έτος με ένα bob με πλούσιο όγκο.

Φράτζα με χωρίστρα στη μέση

Εάν θες ένα πιο ιδιαίτερο κούρεμα αλλά δεν θες να κάνεις αφέλειες, δοκίμασε μια φράντζα με χωρίστρα στη μέση. Προσδίδει αμέσως ένα πιο σέξι χαρακτήρα και μπορεί να γίνει όσο grungy ή glamorous επιθυμείς!

Διαβάστε ακόμα:

The Lost City: Η νέα κωμωδία με τη Sandra Bullock και τον Channing Tatum είναι όσο cringe και ξεκαρδιστική χρειάζεται

Το 2021 οι αναζητήσεις που αφορούν τον εθελοντισμό, τη βοήθεια στους συνανθρώπους και την προστασία του πλανήτη βρέθηκαν στο Top 10 της Google

Πηγή: savoirville.gr
TAGS: lifestyle