Τα 6 καλοκαιρινά trends που είναι πολύ διαφορετικά από τα περσινά

Εάν έπρεπε με μία μόνο λέξη να συνοψίσεις όλα τα outfits του περσινού καλοκαιριού, αυτή θα ήταν “άνεση”. Και φυσικά με γνώμονα την άνεση κινήθηκαν και όλες οι στιλιστικές επιλογές του χειμώνα που μόλις έφυγε.

Αλλά οι τάσεις του φετινού καλοκαιριού είναι στην αντίπερα όχθη από τις περσινές. Τώρα κυριαρχεί ο ενθουσιασμός του να ντυθείς. Παρόλο που θέλουμε ακόμη πολύ χρόνο μέχρι να επιστρέψει η καθημερινότητά μας στο “κανονικό” της mode, τώρα υπάρχει περισσότερη όρεξη να πειραματιστείς και να παίξεις με τα outfits σου. Εδώ θα δεις τα trends που κυριαρχούν το φετινό καλοκαίρι και που – ευτυχώς – είναι τόσο διαφορετικά από τα περσινά!

Το κλασικό παντελόνι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Γιατί μπορεί να έφτασε το καλοκαίρι αλλά για πολλούς δεν έφτασε ακόμα η περίοδος των διακοπών τους. Αυτό το στιλ παντελονιού είναι το ιδανικό για τις ζεστές μέρες που ενώ το μόνο που θέλεις είναι να μείνεις στο κρεβάτι με το κλιματιστικό στους 20 βαθμούς, πρέπει να πας στο γραφείο.

Χρώμα και χαρούμενα patterns

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelie Pengu (@adelie_pengu)

Το καλοκαίρι είναι παιχνίδι, χρώμα και ξεγνοιασιά. Ακόμα και εάν δεν είσαι πέντε χρονών. Τα ρούχα με έντονα και χρωματιστά μοτίβα είναι πια must, και σίγουρα ήρθε η ώρα να τα αποκτήσεις και εσύ!

Βερμούδες

Οι βερμούδες για ένα διάστημα είχαν φύγει από το προσκήνιο αλλά τώρα που διαβάζεις αυτό το κείμενο να είσαι σίγουρη πως έχουν κάνει ένα δυναμικό comeback.  Και δεν είναι περίεργο αφού σου δίνουν στιλ και είναι σίγουρα πολύ άνετες.

Crop Tops

Crop Top: αυτό το trend που φωνάζει καλοκαίρι. Είναι σέξι, έχει στιλ και σίγουρα είναι άνετο. Δοκίμασε να το συνδυάσεις με τζιν παντελόνι ή midi φούστα.

Μακρύ μεταξωτό φόρεμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jeanne 💋 (@jeannedamas)

Το μακρύ φόρεμα είναι αυτό που ονειρευόμασταν όλο τον χειμώνα και αναρωτιόμασταν εάν θα βρισκόταν η περίσταση για να το φορέσουμε πάλι. Και να που ήρθε η ώρα, οι δεξιώσεις έχουν ξεκινήσει και εσύ έχεις το ελεύθερο να φορέσεις το αγαπημένο σου lingerie φόρεμα.

Ψάθινες και πλεκτές τσάντες

Μπορεί οι ψάθινες τσάντες να ήταν τάση και πέρσι αλλά φέτος είναι διαφορετικά τα πράγματα γιατί πρώτον έχεις κάπου να πας και να την πάρεις μαζί σου και δεύτερον φέτος είναι πιο ιδιαίτερες αφού έχουν προστεθεί χάντρες, κεντήματα και ημιπολύτιμοι λίθοι.

Διαβάστε ακόμα:

Tο make up tip από το show του Dior που υπόσχεται εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Γιατί έχουμε περισσότερη ερωτική διάθεση το καλοκαίρι;

Πηγή: Savoirville