Τα 4 tips που πρέπει να ακολουθήσεις για να είσαι άνετη και stylish την ίδια στιγμή

Η μόδα έχει αλλάξει, εμείς έχουμε αλλάξει, οι ανάγκες μας έχουν αλλάξει. Και ναι, δεν πρόκειται για μια παροδική τάση.

Ο βασικός στόχος είναι ένας: να νιώθουμε άνετες και stylish. Παρά το γεγονός ότι υπάρχει μια παρόρμηση να ντυθούμε ωραία μετά από τόσο μεγάλο διάστημα εγκλεισμού, η ανάγκη μας για άνεση εξακολουθεί να κατέχει τα ηνία. Ρούχα σε φωτεινά χρώματα, ρούχα που δεν μας περιορίζουν, ρούχα που μας εκφράζουν. Απλά, όμορφα και καθημερινά.

Τώρα που η ζωή μας έχει αρχίσει να αποκτά ξανά μορφή, η διχογνωμία του πώς να ντύνεσαι καλά, δηλαδή με κομψό τρόπο αλλά χωρίς συμβιβασμούς, αποδεικνύεται πιο επίκαιρη από ποτέ. Είναι κατανοητό; Ναι, είναι.

Γι’ αυτό κι εμείς, ετοιμάσαμε έναν οδηγό που θα σε κατατοπίσει λίγο περισσότερο σε αυτή τη «δύσκολη» απόφαση.

Επένδυσε στα maxi knitted dresses 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NA-KD.com (@nakdfashion)

Και έτσι ξαφνικά ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Ή χουχουλιάρικη και γιορτινή διάθεση μοιάζουν να είναι πιο κοντά από ποτέ, αλλά μαζί τους πλησιάζει απειλητικά και η συνηθισμένη μουντή περίοδος στην οποία πρέπει να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου φορέματα. Ή μήπως όχι; Η απάντηση είναι μονόδρομος.

Υπάρχει περίπτωση να μη νιώθεις άνετη και stylish στο αγαπημένο σου knitted dress; Μπορείς να το συνδυάσεις με ψηλές μπότες ή με τα fashionable sneakers σου. Φυσικά, για το extra twist της υπόθεσης μπορείς να επιλέξεις κι ένα κομψό και κλασσικό παλτό. Ο ιδανικός συνδυασμός.

Πες «ναι» στα σετάκια

Εάν η ιδέα του να αποφασίζεις τι να φορέσεις κάθε μέρα σε στοιχειώνει, τότε απομάκρυνε τον πονοκέφαλο επενδύοντας στα σετάκια. Ένα γρήγορο scroll στο Instagram θα σε πείσει ότι αυτή η επιλογή είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να κάνεις. Και ναι, οι pastel αποχρώσεις δεν είναι super μόνο το καλοκαίρι. Αντιθέτως, τους χειμερινούς μήνες μπορούν να απογειώσουν τη φαινομενικά μουντή διάθεση του look σου.

Τα γυαλιά ηλίου δεν είναι μόνο για το καλοκαίρι 

Όπως έχουμε τονίσει πολλές φορές στο παρελθόν, ο ήλιος είναι εξίσου βλαβερός και τον χειμώνα, γεγονός που καθιστά τα γυαλιά ηλίου ένα από τα σημαντικά αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν την εμφάνισή σου. Ωστόσο, για να λέμε και τα πράγματα με το όνομά τους, η διαρκής ελκυστικότητά τους, οφείλεται περισσότερο στην ικανότητά τους να απογειώνουν το εκάστοτε look, παρά να προστατεύουν από τις ακτίνες του ήλιου.

Sneakers, sneakers, sneakers 

Μιλάμε για άνεση και στυλ. Αυτό τι σημαίνει, σημαίνει ότι ένας είναι ο ιδανικός συνδετικός κρίκος: τα sneakers. Θα ήταν υπερβολή αν υποστηρίζαμε ότι τα sneakers έχουν γίνει συνώνυμο των πιο stylish street style εμφανίσεων; Μάλλον όχι. Μάλιστα, εάν έχεις παρακολουθήσει τις τελευταίες τάσεις στον χώρο της μόδας, σίγουρα θα έχεις παρατηρήσει ότι πλέον ο συνδυασμός των sneakers με κάθε μας outfit βρίσκεται στο επίκεντρο.

Διαβάστε ακόμα:

“Η χρήση αποσμητικού μπορεί να προκαλέσει καρκίνο του μαστού” κι άλλοι διαχρονικοί μύθοι μπαίνουν στη σωστή διάσταση από τον ειδικό

Τα 33 πράγματα για τα οποία πρέπει επιτέλους να σταματήσεις να νοιάζεσαι

Πηγή: savoir ville