Ποιος είπε ότι δεν μπορείς να φορέσεις μαύρο και το καλοκαίρι;

Δυστυχώς το μαύρο χρώμα είναι άρρηκτα συνυφασμένο με τους φθινοπωρινούς μήνες. Ευτυχώς, εμείς είμαστε εδώ, για να να καταρρίψουμε ακόμη μια φορά αυτόν τον «κανόνα». Μπορεί το μαύρο να είναι ένα χρώμα που ελκύει περισσότερο τη ζέστη, εν συγκρίσει με το λευκό και γενικότερα τα πιο φωτεινά χρώματα, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι είναι απαγορευτικό για το καλοκαίρι.

Μερικά από τα καλύτερα κομμάτια της αγοράς, όπως φορέματα, crop top, μαγιό, φούστες και πολλά ακόμη, βγαίνουν σε ένα κομψό μαύρο χρώμα. Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, αντί να επικεντρωθείς μόνο στις φωτεινές αποχρώσεις, εμπιστεύσου και αέρινα ρούχα σε μαύρο χρώμα. Ανακάλυψε παρακάτω τις δικές μας επιλογές.

Μαύρη silk φούστα 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madeofgrace (@madeofgrace)

Εκτός από το γεγονός ότι μια μαύρη silk φούστα πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε στην ντουλάπα σου, είναι και μια τέλεια επιλογή για τις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου. Ναι, είναι σε μαύρο χρώμα. Και; Αυτή η mini silk φούστα, είναι άκρως καλοκαιρινή κι αέρινη.

Μαύρο ψηλόμεσο παντελόνι

Ένα κομμάτι που θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη ακόμη και στις πιο απαιτητικές περιστάσεις. Τονίζει τη μέση, αναδεικνύει τη σιλουέτα και ταιριάζει με οτιδήποτε επιλέξεις. Ιδανικό για κάθε στιγμή της ημέρας.

Μαύρο ψηλόμεσο shorts

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NEF (@nefeligeorgala)

Τι καλύτερο από ένα μακρύ ριχτό shorts; Σε μαύρο χρώμα, είναι ένα κομμάτι που μπορεί να συνδυαστεί εκπληκτικά με ένα λευκό μπλουζάκι και sneakers. Αν τρέχεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι μια άκρως εντυπωσιακή, κομψή κι άνετη επιλογή.

Μαύρο μακρύ φόρεμα

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by O L G A (@olgavasiliadou)

Ένα φόρεμα είναι πάντα ο καλύτερος σύμμαχος κάθε γυναίκας. Κομψό, θηλυκό, άνετο κι αέρινο, είναι σίγουρη επιτυχία.

Μαύρη midi φούστα

Υπάρχει περίπτωση να ζεσταθείς φορώντας αυτήν τη φούστα; Η απάντηση είναι όχι. Αν τη συνδυάσεις με ένα μαύρο crop top και πέδιλα σε pastel αποχρώσεις, θα φέρεις τα πάνω κάτω.

Μαύρο ολόσωμο μαγιό

Εκτός από τα μαύρα ρούχα, έχουμε και μαύρα μαγιό. Πώς μπορεί ένα κομμάτι να εκπέμπει τόση θηλυκότητα και κομψότητα μαζί; Αν επιλέξεις ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, θα δεις ότι θα αισθανθείς απευθείας η πιο στιλάτη της παραλίας.

Διαβάστε ακόμα:

Η τάση “Booktok” δίνει μία δεύτερη ευκαιρία στα παλιότερα βιβλία που είχαμε ξεχάσει

Πώς να φτιάξεις ένα απολαυστικό smoothie με γιαούρτι και μπανάνα

Πηγή: savoir ville