Κλείσιμο

Πλεκτό γιλέκο: Πώς να το συνδυάσεις ώστε να πετύχεις την πιο stylish εμφάνιση

Το πλεκτό γιλέκο είναι η throwback τάση στην οποία πρέπει να επενδύσεις αυτό τον χειμώνα. 
Και ναι, όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, από ό,τι φαίνεται το 2021 είναι μια χρονιά που βρίθει από τις αναβιώσεις πολλών τάσεων. Το πλεκτό γιλέκο, είναι μια από αυτές, κι έχοντας αποκτήσει μια διαφορετική προσέγγιση επανέρχεται για να κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο συναρπαστική. Ή μήπως δεν είχε φύγει και ποτέ;

Το πλεκτό γιλέκο πρόκειται για ένα από τα πιο stylish fashion items. Αν θέλεις να ανακαλέσεις τη δημιουργική φύση σου, τότε δεν έχεις παρά να το εμπιστευτείς. Συνδυάζεται μοναδικά με τα αγαπημένα σου jeans, πάνω από ένα oversized πουκάμισο ή ακόμα και μόνο του.

Με το αγαπημένο σου jean

Αν δεν έχεις επενδύσει σε ένα printed πλεκτό γιλέκο, τότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Ιδιαίτερα, ο συνδυασμός του με ένα ασύμμετρο jean παντελόνι, θα δημιουργήσει μια αβίαστα cool εικόνα, ιδανική για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Με λευκό πουκάμισο και cardigan 
Τι αγαπάμε περισσότερο στον συγκεκριμένο συνδυασμό; Την ευελιξία του. Για να νιώσεις στο έπακρο τα φθινοπωρινά vibes και να απογειώσεις αυτό το look, πρέπει χωρίς καμία αμφιβολία να εμπιστευτείς το λευκό σου πουκάμισο και το αγαπημένο σου cardigan. Και ναι, ήρθε η ώρα να σπάσεις κυριολεκτικά τους κανόνες, να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να επενδύσεις σε ένα cardigan σε έντονες αποχρώσεις.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AMAKA (@amaka.hamelijnck)

Με t-shirt
Αν θέλεις να δημιουργήσεις μια sporty εμφάνιση, τότε μπορείς να συνδυάσεις το πλεκτό γιλέκο σου με ένα λευκό t-shirt. Φυσικά, δεν πρέπει να ξεχάσεις τα αγαπημένα σου κοσμήματα και τα γυαλιά ηλίου.

Με κασκόλ στις ίδιες αποχρώσεις 

Για να δημιουργήσεις την πιο colourful εμφάνιση, τότε δεν έχεις να κάνεις κάτι άλλο από το να εμπνευστείς με την παραπάνω εμφάνιση. Ένα κασκόλ ή φουλάρι στις ίδιες αποχρώσεις με το γιλέκο, θα απογειώσει στη στιγμή το outfit που θα επιλέξεις.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YAN YAN CHAN (@_yanyanchan)

Με μαύρο φούτερ 

Αν θέλεις να νιώσεις τα vibes της δεκαετίας του ’90 και να παρασυρθείς σε ένα όμορφο ταξίδι, τότε ιδού η ιδανική επιλογή που μπορείς να κάνεις. Φαρδύ jean παντελόνι, μαύρο φούτερ και oversized πλεκτό γιλέκο.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Maha. (@moxeb)

Διαβάστε επίσης:

5 stylish τρόποι να φορέσεις το slip dress και τον χειμώνα

Πουτίγκα με σπόρους chia και ξηρούς καρπούς για το πιο γρήγορο και γευστικό πρωινό

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: μόδα