5 τρόποι να συνδυάσεις ένα oversized πουκάμισο

Τα τελευταία χρόνια μας έμαθαν ότι η άνεση είναι το κλειδί. Από τα κλασικά λευκά πουκάμισα μέχρι graphic t-shirts και τα hoodies, τα άνετα top είναι το σημείο που ενώνει τα κορίτσια της μόδας. Η πρόσκληση είναι το πώς θα τα διαχειριστείς ώστε να μη φαίνονται ατημέλητα.

Μερικές από τις αγαπημένες μας διασημότητες και influencers έχουν αποδείξει ότι το easy-going styling δεν χρειάζεται να κοστίζει. Τα oversized πουκάμισα φαίνεται πως είναι απαραίτητα για τη Hailey Bieber, την Kim Kardashian και την Kendall Jenner. Τα έχουν φορέσει σε επίσημες περιστάσεις, σε πάρτι του Met Gala, με φούστα και παγιέτες αλλά και στο αεροδρόμιο με μπλουζάκι και shorts.

Τι προτείνουν όμως τα fashion girls;

Oversized πουκάμισο ως φούστα
Ηfashionellblog ξέρει ότι ο πιο μοντέρνος τρόπος για να ανακαλύψεις εκ νέου ένα oversized πουκάμισο είναι να το φορέσεις ως φόρεμα με ένα γιλέκο.

Πουκάμισο και leggings
Τα leggings χρησιμεύουν ως βάση. Εμπνεύσου από την Claire Rose και συνδύασε το πουκάμισό σου με leggings και ένα πουλόβερ.

Πουκάμισο και oversized παντελόνι
Παράλειψε το πουκάμισο και επίλεξε ένα κλασικό ριγέ. Διαχρονικό. Η εμφάνισή της Debora Rosa συνδυάζει θηλυκά και ανδρόγυνα στοιχεία και φανερώνει την απόλυτη απλότητα. Η μπεζ καμπαρντίνα είναι το έξτρα που το συμπληρώνει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Débora Rosa (@deborabrosa)

Oversized πουκάμισο ως φόρεμα vol.2
Παράλειψε το παντελόνι. Μπορείς εύκολα να φορέσεις ένα oversized top ως φόρεμα. Η διευθύντρια αγορών μόδας Tiffany Hsu έχει χρησιμοποιήσει ένα μεταξωτό πουκάμισο ως φόρεμα και το έχει συνδυάσει με ένα ίδιο χρωματικά μάλλινο παλτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire)

Ανδρικό οversized πουκάμισο
Η Μαρία Ηλιάκη το έχει δείξει πολλές φορές. Μπορείς να το φορέσεις στο σπίτι -ιδανικό για zoom calls, μπορείς να το φορέσεις με jeans αν θες να ακολουθήσεις έναν υπέροχο, κλασικό τρόπο. Είναι super άνετη επιλογή για εκείνες που περιμένουν μωρό -κι πάλι το είχε επιλέξει πολλές φορές η Μαρία Ηλιάκη κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε ακόμη:

Για ποια ζώδια χτυπάει η καμπάνα όταν μιλάμε για εγωισμό;

Πώς μια Interior Designer έδωσε στο κλασικό σπίτι της μια πιο μοντέρνα πινελιά

Πηγή: Savoir Ville