Πέντε τρόποι να ενσωματώσεις τις καφέ αποχρώσεις στα outfits του χειμώνα

Είναι γεγονός. Αυτόν τον χειμώνα θα πεις αντίο στις total black εμφανίσεις, αφού στο επίκεντρο των fashion trends αναδύονται ξανά οι καφέ αποχρώσεις.
Ταμπά, σοκολατί ή βαθύ σκούρο καφέ, όποια απόχρωση κι αν επιλέξεις, το μόνο βέβαιο είναι πως οι συγκεκριμένοι τόνοι αποτελούν το κυρίαρχο trend της φετινής σεζόν. Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα outfit που αποπνέει δυναμικότητα και επαναστατικότητα, τότε δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από τις παρακάτω εικόνες.

Total brown outfit 

Από όποια πλευρά κι αν το πιάσουμε, ένα total brown outfit αποτελεί μια εξαιρετικά chic επιλογή. Ιδανικό για κάθε εποχή του χρόνου και για οποιαδήποτε περίσταση, το καφέ χρώμα εκπέμπει μια αβίαστη κομψότητα και φινέτσα. Μια total brown εμφάνιση, είναι χωρίς αμφιβολία η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Brown & neon  

Επόμενο βήμα; Ένας άκρως επαναστατικός συνδυασμός. Πραγματικά, ο καλύτερος τρόπος για να διαμορφώσεις ένα fashionable look είναι να συνδυάσεις το καφέ χρώμα με neon πινελιές. Για παράδειγμα, μπορείς να επιλέξεις ένα blazer σε καφέ απόχρωση και να το «στολίσεις» με ένα neon green top. Ακόμη, δώσε έμφαση στην τσάντα που θα επιλέξεις, αλλά και στο κάτω μέρος του outfit σου.

Set σε καφέ απόχρωση 

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο κομψό μπορεί να είναι το συγκεκριμένο outfit. Γενικότερα η επιλογή ενός set είναι πάντα μια αρκετά σοφή πρωτοβουλία, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με αμέτρητους συνδυασμούς. Ένα σύνολο με την αγαπημένη σου πλεκτή φούστα και top στην ίδια απόχρωση, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να φανταστείς. Και ναι, μη διστάσεις να κινηθείς σε καφέ αποχρώσεις.

Πλισέ φούστα σε καφέ απόχρωση 

Μια πλισέ φούστα είναι το «κλειδί» για να ενσωματώσεις τις καφέ αποχρώσεις στις εμφανίσεις σου. Πραγματικά, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με τον παραπάνω συνδυασμό. Για το ιδανικό αποτέλεσμα, μπορείς να προσθέσεις και ένα blazer σε παρόμοιους τόνους και στη συνέχεια να ολοκληρώσεις το outfit με τα πιο stylish παπούτσια σου.

Βrown leather 

Όλες γνωρίζουμε ότι τα leather trends κυριαρχούν στη μόδα της φετινής σεζόν. Και γιατί όχι άλλωστε; Πάντα ένα δερμάτινο fashion item προσθέτει μια αριστοκρατική πινελιά στην γκαρνταρόμπα σου και στη στιγμή δημιουργεί τις πιο chic εμφανίσεις. Μάλιστα, ένα δερμάτινο ρούχο είναι τόσο ευέλικτο κι έτσι μπορείς να το συνδυάσεις με όποιον τρόπο επιθυμείς. Αυτή τη φορά όμως, μην επιλέξεις δερμάτινα ρούχα σε μαύρο χρώμα. Αντιθέτως, επένδυσε στις καφέ αποχρώσεις και το αποτέλεσμα θα σε συναρπάσει.

Διαβάστε επίσης:

17 τροφές που οι ειδικοί τροφίμων θέλουν να έχεις οπωσδήποτε στο σπίτι σου

5 εμβληματικές τσάντες εμπνευσμένες από τις πιο διάσημες γυναίκες του αιώνα

Πηγή: savoirville