Κλείσιμο

5 τάσεις στις μπότες που θα πρωταγωνιστήσουν φέτος το φθινόπωρο

Γίνεται να ξεκινήσει το φθινόπωρο και μετέπειτα ο χειμώνας χωρίς τις αγαπημένες μας  μπότες; Μάλλον όχι.

Όλα καλά κι όλα ωραία θα μας πεις, όμως ποιες είναι οι τάσεις που θα δούμε φέτος στις αγαπημένες μας μπότες; Ποια trends θα βρεθούν για ακόμα μια φορά στις top επιλογές του κόσμου της μόδας και των influencers;

Συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω και θα το ανακαλύψεις ευθύς αμέσως.

Kitten heels boots 

Ναι, η αλήθεια είναι ότι το kitten heel δεν πρόκειται ποτέ να βγει εκτός μόδας. Είναι μια «παλίρροια» που παρασύρει τα πάντα στο πέραμά της. Αν λοιπόν δεν έχεις επενδύσει ακόμα σε ένα ζευγάρι μπότες με kitten heel, τότε φέτος το φθινόπωρο είναι η ιδανική εποχή για να κάνεις αυτό το βήμα.

Chunky boots

Αν μας ρωτήσεις τι είναι αυτό που αγαπάμε και ξεχωρίζουμε στα συγκεκριμένα μποτάκια, είναι ότι κάθε εποχή είναι κατάλληλη για να τα φορέσεις. Τα chunky boots βρίσκονται ακόμα μια φορά στο επίκεντρο του κόσμου της μόδας, με αφοσιωμένους θαυμαστές και οπαδούς. Άντε, ακόμα να τα αγοράσεις;

Rainbow-hued boots

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEAR FRANCES (@dear_frances)

Ναι, μπορεί οι καλοκαιρινές μέρες να μοιάζουν με μια θολή ανάμνηση, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψεις το χρώμα. Το φθινόπωρο κι ο χειμώνας δεν πρέπει να είναι δύο εποχές συνυφασμένες με το μαύρο. Οι φωτεινές, μαξιμαλιστικές αποχρώσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο των τάσεων αυτής της σεζόν. Neon πράσινο, έντονο ροζ και πολλά ακόμα εκρηκτικά χρώματα θα πρωταγωνιστούν στις πιο stylish εμφανίσεις.

Zebra boots

Αν χαρακτηρίζεσαι για το ατίθασο πνεύμα σου και την ανυπότακτη ψυχή σου, αν θέλεις να κάνεις πάντα τη διαφορά με τις statement εμφανίσεις σου, τότε ιδού η ιδανική επιλογή. Δεν χρειάζεται να το αναλύσουμε πολύ, απλά εμπνεύσου από τη φωτογραφία και δημιούργησε το πιο fashionable φθινοπωρινό outfit.

Silver & gold boots

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DEAR FRANCES (@dear_frances)

Μετά από τόσους μήνες εγκλεισμού, τόσο εμείς όσο και οι ντουλάπες μας χρειάζονται λίγο ενθουσιασμό. Λίγη λάμψη, χαρά και διάθεση για εκπληκτικά parties. Αν νιώθεις μια μικρή νοσταλγία για τις disco εποχές, δεν χρειάζεται να ανησυχείς, αφού πλέον μπορείς να φορέσεις αυτές τις μπότες σε ασημί ή χρυσό χρώμα.

Διαβάστε ακόμη:

Πού θα βρεις τα καλύτερα energy smoothies, açai bowls και salad bowls για ένα πλήρες γεύμα στο γραφείο

Ποιες τροφές θα ήθελε ένας γαστρεντερολόγος να καταναλώνεις τακτικά

Πηγή: SAVOIRVILLE