Πέντε stylish τρόποι για να συνδυάσεις το blazer αυτό το φθινόπωρο

Λίγο η κομψότητά του, η χρηστικότητά του, η διαχρονικότητά του, λίγο το γεγονός ότι αποτελεί μια επιλογή κατεξοχήν συνυφασμένη με την αβίαστη θηλυκότητα, ε δεν θέλει και πολύ για να το αγαπήσουμε.

Και ενώ οι φθινοπωρινές τάσεις έρχονται και φεύγουν όπως και η μόδα της εκάστοτε σεζόν, υπάρχουν πολλά «διαμαντάκια» που βρίσκονται πάντα στην κορυφή των επιλογών μας. Στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο blazer.

Αν είσαι κι εσύ πιστή οπαδός του blazer και θέλεις να πάρεις μια μικρή δόση έμπνευσης για τους διαφορετικούς τρόπους που μπορείς να το συνδυάσεις ή να το φορέσεις, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις γεμάτη προσήλωση το συγκεκριμένο άρθρο.

Set blazer και παντελόνι 

Δεν χρειάζεται να τονίσουμε πόσο κομψό μπορεί να είναι αυτό το outfit. Γενικότερα η επιλογή ενός set είναι πάντα μια αρκετά σοφή επιλογή, καθώς σου δίνει τη δυνατότητα να παίξεις με αμέτρητους συνδυασμούς. Ένα σύνολο με το αγαπημένο σου blazer και παντελόνι στην ίδια απόχρωση, είναι ό,τι καλύτερο μπορείς να φορέσεις αυτό το φθινόπωρο. Και ναι, μη διστάσεις να επιλέξεις ένα έντονο ροζ χρώμα.

Δερμάτινο blazer 

Ένα δερμάτινο blazer τρέχει πάντα με φρενήρεις ρυθμούς στον κόσμο της μόδας. Αν επιθυμείς να δημιουργήσεις μια απίστευτα κομψή casual εμφάνιση και να προσθέσεις ένα twist ή μια απροσδόκητη λάμψη στο look σου, τότε πρέπει να επενδύσεις σε ένα δερμάτινο blazer.

Blazer σε pastel αποχρώσεις 

Ήρθε η ώρα να σπάσεις κυριολεκτικά τους κανόνες, να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας σου και να επενδύσεις σε ένα blazer σε pastel απόχρωση και το φθινόπωρο. Ιδανικά, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα λευκό t-shirt, το αγαπημένο σου jean παντελόνι και τα sneakers σου.

Blazer και mini φόρεμα 

Τι αγαπάμε περισσότερο στον συγκεκριμένο συνδυασμό; Την ευελιξία του. Για να νιώσεις στο έπακρο τα φθινοπωρινά vibes και να απογειώσεις αυτό το look, πρέπει χωρίς καμία αμφιβολία να εμπιστευτείς τις αγαπημένες σου high-knee μπότες. Ωστόσο, αν θέλεις να πετύχεις μια πιο casual εμφάνιση, τα sneakers σου είναι πάντα η ιδανική επιλογή.

Cropped blazer 

Εάν δεν έχεις επενδύσει ακόμα σε ένα cropped blazer, τότε ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνεις. Η συγκεκριμένη σιλουέτα θα προσφέρει μια φρέσκια και μοντέρνα πινελιά στο outfit σου, ενώ θα δημιουργήσει και μια αβίαστα δροσερή εικόνα σε ένα ανέκαθεν κλασσικό κομμάτι. Μην το σκέφτεσαι και πολύ.

Διαβάστε ακόμη:

Υπάρχει λόγος για να δοκιμάσεις να μη γυμνάζεσαι μπροστά στον καθρέφτη 

Οι υγιείς σχέσεις έχουν πάντα όρια και υπάρχει λόγος
 

Πηγή: moneyreview