5 ιδέες για να πειραματιστείς με ένα ιδιαίτερο σχέδιο καλσόν

Εάν έπρεπε να επιλέξεις ένα αξεσουάρ που κατά καιρούς έχει προκαλέσει τη μεγαλύτερη πόλωση στη βιομηχανία της μόδας, ποιο θα επέλεγες; Μήπως το καλσόν; Εμείς πάντως, ναι.

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, η αποδοχή (ή μη) του καλσόν είναι ένα άκρως αμφιλεγόμενο ζήτημα. Και ναι, ενώ κάποιες αποφεύγουν πάση θυσία να εντάξουν αυτό το ιδιαίτερο αξεσουάρ στις εμφανίσεις τους, κάποιες άλλες «ορκίζονται» στη δύναμη και την κομψότητά του. Εάν λοιπόν, ανήκεις κι εσύ στη δεύτερη κατηγορία και λατρεύεις να πειραματίζεσαι, τότε σίγουρα θα ενθουσιαστείς με τις επόμενες φωτογραφίες.

Λευκό καλσόν και blazer-φόρεμα

Σε προηγούμενο άρθρο μιλήσαμε για το αγαπημένο μας cable-knit πουλόβερ και για τη σημαντική θέση που κατέχει στην γκαρνταρόμπα μας. Σήμερα, την τιμητική του έχει ξανά το cable pattern, αλλά αυτή τη φορά στο καλσόν. Όπως αντιλαμβάνεσαι, οι περιβόητες πλεξούδες κυριαρχούν και στο συγκεκριμένο αξεσουάρ. Για να μη φλυαρούμε όμως, σε περίπτωση που δεν ξέρεις πώς να επιτυχείς τον ιδανικό συνδυασμό, εμείς θα σου προτείναμε να επενδύσεις σε ένα blazer-φόρεμα στην απόχρωση του γκρι, και φυσικά να ολοκληρώσεις το look με ένα διαχρονικό παλτό.

Extra tip: Μην παραλείψεις τα loafers σου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alison Toby (@alisontoby)

Μαύρο καλσόν με prints και midi φούστα

Αν οι φούστες έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου και τη χειμερινή γκαρνταρόμπα σου, τότε θα έχεις ενθουσιαστεί ήδη από την παραπάνω εμφάνιση. Ίσως ένας από τους πιο κομψούς και chic τρόπους για να συνδυάσεις ένα μαύρο καλσόν. Πρόσεξε όμως, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο look, μη σταθείς σε safe επιλογές ή σχέδια. Αντιθέτως, προτίμησε ένα ιδιαίτερο και παιχνιδιάρικο pattern. Το αποτέλεσμα θα είναι το λιγότερο εντυπωσιακό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMMA LOU (@emmalouiseconnolly) 

Μαύρο καλσόν με ρόμβους και mini φόρεμα 
Αν θέλεις να υιοθετήσεις το παριζιάνικο στιλ και νιώσεις τα vibes μιας ρομαντικής περιπέτειας, τότε δεν έχεις παρά να εμπνευστείς από την παραπάνω εμφάνιση. Ιδιαίτερα, ο συνδυασμός ενός floral φορέματος με έντονες αποχρώσεις κι ενός καλσόν με ρόμβους, μπορεί στη στιγμή να δημιουργήσει το πιο σαγηνευτικό outfit. Για μια extra πινελιά, πρόσθεσε και το αγαπημένο σου blazer σε cream τόνους.

Διαφανές μαυρό καλσόν με logo και καπαρτίνα

Ψάχνεις να βρεις το κατάλληλο outfit για μια stylish εμφάνιση στο γραφείο; Αν απάντησες «ναι», τότε δεν έχεις παρά να ακολουθήσεις ευλαβικά το παραπάνω look. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να επιλέξεις ένα μαύρο καλσόν με ιδιαίτερο logo, να επενδύσεις είτε στην αγαπημένη σου φούστα είτε σε ένα ψηλόμεσο shorts, να εμπιστευτείς το λευκό σου ζιβάγκο και να ολοκληρώσεις το look σου με μια κομψή καμπαρτίνα. Φυσικά, οι μαύρες γόβες θα δώσουν και την καθοριστική πινελιά.

Μαύρο καλσόν με animal print, μακρύ πουλόβερ και puffer jacket 
Για μια «επαναστατική» εμφάνιση, μπορείς να ακολουθήσεις την παραπάνω κατεύθυνση. Αν γενικότερα είσαι fan των ανεπιτήδευτων outfit, τότε η επιλογή ενός καλσόν με animal prints, ένα μακρύ πουλόβερ και φυσικά το must-have puffer jacket, θα δημιουργήσουν στη στιγμή αυτό που αναζητάς. Μάλλον, είναι πιο απλό απ΄ ό,τι φανταζόσουν.

Διαβάστε επίσης: 

Το skincare travel hack που πρέπει να ξέρεις αν σκοπεύεις να ταξιδέψεις τις γιορτές

Πώς το στρες επηρεάζει το δέρμα σου και τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό

Πηγή: Savoir Ville