Κλείσιμο

Πέντε fashion κομμάτια που θα σε φέρουν ένα βήμα πιο κοντά στο dopamine dressing

Το dopamine dressing έχει να κάνει με τις επιλογές που μιλούν για την έμφυτη αίσθηση της ευτυχίας. Το χρώμα είναι μέρος αυτού, αλλά μόνο αν το χρώμα σε κάνει χαρούμεν@. Αν εσύ νιώθεις υπέροχα με ένα μαύρο μεταξωτό πουκάμισο, ένα vintage φόρεμα ή ένα ψηλόμεσο τζιν- μετράει το ίδιο.

Παρακάτω θα βρεις μερικές επιλογές αν θέλεις να δοκιμάσεις ακριβώς αυτό που θα έλεγε μία ελεύθερη μετάφραση: Να ντύνεσαι με σκοπό την αύξησης της ντοπαμίνης, την ευεξία και τη χαρά.

Χρωματιστές ρίγες σε πλεκτό

To Elodie με το Fleur παντελόνι του brand Karavan είναι μία βόμβα χρώματος και χαράς. Θα το βρείς εδώ

Ένα κοστούμι σε lime χρώμα

Αν θέλεις την Άνοιξη μπορείς να προσθέσεις και τα πορτοκαλί flip flops. Αυτό το lime-πράσινο κοστούμι μοιάζει πολύ άνετο. Μπορείς να το δοκιμάσεις με πορτοκαλί, μωβ ή ροζ. Θα το βρεις στο ASOS

70s inspired patterned πουκάμισο και παντελόνι

Αγαπημένο 70s print – που μπορείς να συνδυάσεις με λαμπερά αξεσουάρ ή με κίτρινο, καφέ ή σκούρο μπλε. Άνετο παντελόνι; Check. Άνετη εφαρμογή; Check. Τσέπες; Check. 70s αέρας; Check. Θα το βρεις εδώ.

Πράσινο patterned φόρεμα

Το πράσινο εκπέμπει αισιοδοξία. Με αυτό το φόρεμα από το &OtherStories θα αρκεστείς στο πράσινο κι έτσι μπορείς να το συνδυάσεις με μαύρο παλτό και μαύρα παπούτσια. 

Checkerboard faux fur πανωφόρι

Ένα από τα πιο χαρούμενα παλτό που θα βρεις στην αγορά είναι αυτό το checkerboard faux fur από το Monki. Μπορείς να το φορέσεις πραγματικά με ό,τι θες, όσο συχνά θες και να δώσεις φως και χρώμα ακόμα και στις πιο σκοτεινές μέρες του χειμώνα.

Δείτε επίσης:

Γιατί το να νιώθεις πλήξη κάποιες φορές στη σχέση σου δεν είναι και τόσο κακό τελικά;

Πώς μια βόλτα με τον σκύλο σου μπορεί να μειώσει το στρες

Δείτε τις ειδήσεις εδώ

Πηγή: savoirville
TAGS: ρούχα