Οι fashion στιγμές του 2021: Η μόδα έχει τη δική της δύναμη και περνάει τα δικά της ηχηρά μηνύματα

Φέτος, η Zendaya, η Alexandria Ocasio-Cortez, η Quannah Chasinghorse, ακόμα και η μυστηριώδης εμφάνιση της Kardashian μας έχουν πείσει ότι ο κόσμος της μόδας αλλάζει. Μια ανασκόπηση των πιο σημαντικών στιγμών στυλ του 2021 δείχνει πως η μόδα περνάει τα δικά της μηνύματα για την πατριαρχία, τον πλούτο, τον ρατσισμό, τις φυλετικές διακρίσεις και παράλληλα παραμένει.. μόδα. Κι αυτό την κάνει ακόμα πιο γοητευτική.

Η AMANDA GORMAN στην ορκωμοσία του Αμερικανού Προέδρου

Η Amanda Gorman, στα 22 της έγραψε ιστορία ως η νεότερη εναρκτήρια ποιήτρια κατά τη διάρκεια της τελετής ορκωμοσίας του Προέδρου Μπάιντεν τον Ιανουάριο. Η απόφοιτος του Χάρβαρντ καθήλωσε τους θεατές σε όλο τον κόσμο με το ποίημά της «The Hill We Climb», το οποίο έγραψε μετά την εξέγερση του Καπιτωλίου των ΗΠΑ. Ο ελπιδοφόρος τόνος του κειμένου συνδυάστηκε με το ηλιόλουστο παλτό Prada και το ιδιαίτερο αξεσουάρ που στόλισε στα μαλλιά της.

Όλες οι στιγμές της ZENDAYA
Μόνο το 2021, πρωταγωνίστησε στις υπερπαραγωγές Dune και Spider Man: No Way Home, έτσι οι πρεμιέρες ήταν η μεγάλη πρόκληση για τον επί χρόνια στιλίστα της Law Roach. Τελικά δεν είναι περίεργο που πήρε το βραβείο Fashion Icon στα φετινά CFDA.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zendaya (@zendaya)

Oι JONAH HILL και SARAH BRADY στην πρεμιέρα του DON’T LOOK UP
Αν η αγάπη δεν μοιάζει με τον Jonah Hill και τη Sarah Brady να κοιτάζονται στα μάτια ενώ είναι ντυμένοι με ασορτί κοστούμια Gucci, τότε δεν θέλουμε να ξέρουμε. Είναι στιγμές όπως αυτή που μας θυμίζουν την ικανότητα της μόδας να εμπνέει. Μερικές φορές είναι η υψηλή ραπτική που απαιτεί εκατοντάδες πετράδια και μερικές φορές είναι δύο ερωτευμένοι άνθρωποι που φορούν τα ίδια mules Manolo Blahnik.

Η KIM KARDASHIAN στο Met Gala
H Kim Kardashian, ένας από τους πιο εκτεθειμένους ανθρώπους στον πλανήτη, εμφανίστηκε καλυμμένη με ένα ολόμαυρο σύνολο από την Demna Gvasalia για τον Balenciaga. Ήταν ένα σχόλιο για το πόσο διάσημη είναι η Kardashian που μπορεί να την αναγνωρίσει κανείς από τη σιλουέτα της; Ή μήπως το μήνυμα ότι ήθελε να μείνει ανώνυμη έστω για μια μόνο νύχτα;

ALEXANDRIA OCASIO-CORTEZ στο Met Gala
Στο πλαίσιο των δηλώσεων της Met, φυσικά δεν θα μπορούσαμε να αφήσουμε εκτός το πιο πολυσυζητημένο φόρεμα της βραδιάς. Η πολιτικός Alexandria Ocasio-Cortez φόρεσε μια custom λευκή τουαλέτα Brother Vellies με έντονα κόκκινα γράμματα “Tax the rich” στην πλάτη – κάτι που σχολιάστηκε έντονα για μια εκδήλωση της οποίας τα εισιτήρια κοστίζουν σχεδόν 38.000 δολάρια. Όπως είπε η σχεδιάστρια του φορέματος, Aurora James «Αν έχετε ένα μήνυμα να στείλετε σε μια συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων, μπορείτε να πάτε εκεί που είναι για να τους το πείτε».

QUANNAH CHASINGHORSE στο Met Gala
H εντυπωσιακή Quannah Chasinghorse απέτισε φόρο τιμής στους προγόνους της συνδυάζοντας το χρυσό φόρεμά του οίκου Peter Dundas με τιρκουάζ και ασημένια κοσμήματα που αντανακλούσαν υπέροχα τους δεσμούς της με τη φυλή Ναβάχο.

H SARAH JESSICA PARKER στο And Just Like That…
Πολλοί πιστεύουν ότι οι στυλίστες της σειράς δεν κατάφεραν να διατηρήσουν την κληρονομιά της Pat Field (η οποία είναι απασχολημένη δουλεύοντας στο Emily In Paris). Ό,τι κι αν ισχύει η εναρκτήρια σκηνή της σειράς – με τις δύο τσάντες και το στολισμένο με πούπουλα καπέλο – είναι η απόλυτη εικόνα της Carrie που όλοι αγαπήσαμε.

Η GWYNETH PALTROW και το iconic κόκκινο κοστούμι
Η Gwyneth Paltrow ξαναζεί την αξέχαστη στιγμή της με το κόκκινο κοστούμι Gucci. Η ηθοποιός φόρεσε για πρώτη φορά το βελούδινο κοστούμι, σχεδιασμένο από τον Tom Ford, στα βραβεία MTV Video Music Awards το 1996. Και φέτος τον Νοέμβριο έκανε το ίδιο, στο Gucci Love Parade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Claudia Bucalo (@cla_bucal)

LADY GAGA στην πρεμιέρα του House Of Gucci
Όταν η ταινία αναφέρεται σε έναν από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας στον κόσμο και τον πρωταγωνιστικό ηθοποιό μία από τις πιο υπέροχες in fashion πρωταγωνίστριες της εποχής μας, ξέρεις ότι θα έχεις μερικές εντυπωσιακές εμφανίσεις στην πρεμιέρα. Όπως πάντα, η Gaga δεν απογοήτευσε, δίνοντας πλούσιο υλικό στους φωτογράφους με τη μωβ δημιουργία του Gucci στην πρεμιέρα της ταινίας, στο Λονδίνο.

Η ANGELINA JOLIE στο Λος Άντζελες, στην πρεμιέρα του Eternals
Η Angelina Jolie εντυπωσίασε στην πρεμιέρα του Eternals με μια floaty δημιουργία του οίκου Balmain και εντυπωσιακά χρυσά κοσμήματα στο πρόσωπο με φουτουριστικό αποτέλεσμα.

Η GEMMA CHAN στη Ρώμη, στην πρεμιέρα του Eternals
Η συμπρωταγωνίστρια της Jolie, Gemma Chan – η ενσάρκωση της κομψότητας – χρησιμοποίησε τα φώτα της δημοσιότητας για να υποστηρίξει τη δουλειά των ασιατών δημιουργών μόδας. Στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Ρώμης επέλεξε ένα deux pieces διακοσμημένο με κρύσταλλα Swarovski κι ένα φανταστικό headpiece από την ανερχόμενη σχεδιάστρια Sohee Park, που ζει στη Νότια Κορέα.


Οι HAILEY και JUSTIN BIEBER MEETING στο Παρίσι
Οι Biebers ντύθηκαν για να συναντήσουν τον Γάλλο Πρόεδρο και Πρώτη Κυρία, Emmanuel και Brigitte Macron. Το ζευγάρι πήρε αμφιλεγόμενο feed back για τις επιλογές του, με πολλούς να τα θεωρούν ακατάλληλα για την περίσταση αφού συνδύασε το κοστούμι του με Nike κι εκείνη έφερε με ένα αποκαλυπτικό LaQuan Smith.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Streetwear (@fuckerfits)


Οι JENNIFER LOPEZ και BEN AFFLECK στη Βενετία
Η βραδιά που οι Bennifer 2.0. έκαναν επίσημη τη σχέση τους στο κόκκινο χαλί. Ο Ben και η Jen ακτινοβολούσαν αγκαλιασμένοι στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας, με τη Lopez να εντυπωσιάζει με το Georges Hobeika της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Διαβάστε επίσης:

4 εύκολες και νόστιμες συνταγές για το πρώτο πρωινό της νέας χρονιάς

Ποια είναι τα 5 ζώδια στα οποία το 2021 έδωσε τα μεγαλύτερα μαθήματα ζωής
 

Πηγή: Savoirville