Κλείσιμο

Οι 7 προτάσεις- απόδειξη ότι το high-waisted bikini είναι σχέδιο που αξίζει να επενδύσουμε (pics)

Το ψηλόμεσο μπικίνι έκανε το ντεμπούτο του 1946, από τον Γάλλο σχεδιαστή Louis Réard σε μια πισίνα στο Παρίσι. Από τότε μέχρι σήμερα, το εμβληματικό του στυλ έχει γίνει κέντρο αναφοράς για πολλούς σχεδιαστές, ενώ η κολακευτική γραμμή του έχει αγαπηθεί από κάθε γυναίκα.

Μια και έχουμε φτάσει πλέον στα μέσα του καλοκαιριού, και τα μαγιό πλέον «πηγαίνουν σύννεφο», τι θα έλεγες να σου παρουσιάσουμε τα δικά μας αγαπημένα high-waisted bikinis, για στιλάτες εμφανίσεις στην παραλία;

Έχουμε κάνει άρθρο για μακρυμάνικα μαγιό, έχουμε κάνει άρθρο για ολόσωμα μαγιό, και τι δεν έχουμε κάνει. Ε, γίνεται να λείπει και ένα άρθρο αφιερωμένο στα high-waisted bikinis; Όχι, δεν γίνεται.

Floral high-waisted bikini 

Ένα εμβληματικό σχέδιο που ξεχειλίζει από μοντέρνα αισθητική. Με floral μοτίβο, άκρως θηλυκό κόψιμο και μια νότα καλοκαιρινής μαγείας, αυτό το μαγιό είναι μια υπέροχη επιλογή.

Λευκό high-waisted bikini  

Ιδανικό για τις ηλιόλουστες μέρες του καλοκαιριού, ένα λευκό high-waisted bikini θα κάνει το καλοκαίρι σου ατελείωτο. Το συγκεκριμένο λευκό bikini, θα προσφέρει μια νότα φρεσκάδας και ξεγνοιασιάς σε κάθε εμφάνισή σου. 

Bandeau high-waisted bikini

Το Bandeau έχει την τιμητική του φέτος το καλοκαίρι. Ένα ψηλόμεσο bandeau μπικίνι, είναι απαραίτητο για το 2021. Το συγκεκριμένο σχέδιο, είναι εξαιρετικά κολακευτικό, ενώ το παιχνίδι με τα χρώματα προσδίδει μια καθηλωτική ζωντάνια.

Pastel high-waisted bikini

 

Εμείς, αγαπάμε τις pastel αποχρώσεις. Ελπίζουμε το ίδιο και εσύ. Εξάλλου, το pastel είναι ο ιδανικός τρόπος να προσθέσεις λίγο χρώμα στις εμφανίσεις σου, ταιριάζοντας απόλυτα με την καλοκαιρινή διάθεση. Το συγκεκριμένο retro ψηλόμεσο μπικίνι, είναι ό,τι χρειάζεσαι φέτος το καλοκαίρι. 

Printed high-waisted bikini 

Αν είσαι λάτρης του μαξιμαλιστικού στυλ, τότε αυτό είναι το ιδανικότερο μαγιό για ‘σένα. Φορώντας το, θα ταξιδέψεις απευθείας σε κάποιες από τις μαγευτικές παραλίες της Καραϊβικής.

Lurex high-waisted bikini

 

Με μια ανεπιτήδευτη γοητεία και μια θηλυκή πινελιά, αυτό το μαγιό θα απογειώσει κάθε εμφάνισή σου στην παραλία. Το μόνο σίγουρο είναι ότι όλα τα βλέμματα θα πέσουν πάνω σου. Δοκίμασε το και θα μας θυμηθείς.

Strappy high-waisted bikini

 

Τη λίστα των αγαπημένων μας ψηλόμεσων μαγιό, συμπληρώνει το παραπάνω κομμάτι. Στο αγαπημένο χρώμα της σοκολάτας, αποτελεί μια από τις top τάσεις στα μαγιό για το 2021. Αγκαλιάζει το σώμα και αναδεικνύει υπέροχα κάθε ξεχωριστή πινελιά της σιλουέτας σου. 

Διαβάστε Ακόμη

Η Άνδρος μέσα από τα μάτια μια ντόπιας: Ένας παράδεισος παράξενος και αντιφατικός, με πολλές εναλλαγές τοπίων

Σπαγγέτι με πέστο κουνουπιδιού και λιαστή ντομάτα

Πηγή: Savoirville