4 τάσεις της δεκαετίας του ’90 που αναβιώνουν και επιστρέφουν δυναμικά στην ντουλάπα μας

Η δεκαετία του ’90 είναι χωρίς την παραμικρή αμφιβολία μια από τις πιο λαμπερές περιόδους στον χώρο της μόδας.
Κι αυτό γιατί; Γιατί οι τάσεις που παρήγαγε αυτή η εποχή, αποδείχθηκε ότι ήταν κάτι παραπάνω από ρούχα που έρχονται και φεύγουν ή από εφήμερες αισθητικές. Οι τάσεις της δεκαετίας του ’90 παραμένουν ανεξίτηλες στον χρόνο και σήμερα βρισκόμαστε εδώ για να τις καλωσορίσουμε ακόμα μια φορά στις στιλιστικές μας επιλογές.

Για να δούμε όμως, ποιες είναι οι τάσεις που έχουν «αναζωπυρωθεί» και επιστρέφουν δυναμικά; Μήπως τελικά δεν έφυγαν ποτέ από το επίκεντρο της προσοχής μας;

Το κλασσικό cardigan 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Caroline Daur (@carodaur)

Αλήθεια, μπορούμε να μιλήσουμε για δεκαετία ’90 χωρίς την παραμικρή αναφορά στα αγαπημένα μας cardigans; Το συγκεκριμένο ρούχο έχει εκθειαστεί κυριολεκτικά από πληθώρα celebrities όπως την Kendal Jenner και τη Bella Hadid, και είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο κομψές δημιουργίες που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου.

Αν θέλεις να διατηρήσεις μια σύγχρονη αίσθηση, συνδύασέ το με το αγαπημένο σου jean ή το δερμάτινο παντελόνι και φυσικά τα αγαπημένα σου μποτάκια.

Τα blazers 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LISSIE JUDD (@lissiejudd)

Θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι ένα blazer μπορεί να αλλάξει εξ ολοκλήρου ένα outfit; Μάλλον όχι. Αν δεν έχεις επενδύσει ακόμα σε αυτή τη δημιουργία, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις αυτό το βήμα. Παίξε σε nude αποχρώσεις, συνδύασέ το με ένα total white outfit και θα δημιουργήσεις το ιδανικό look. Ναι, το φθινόπωρο δεν φοράμε μόνο μαύρο χρώμα.

Sweater vest tank tops 

Αν κάνεις μια αναδρομή πίσω στη δεκαετία του ’90 θα ανακαλύψεις την τεράστια δύναμη των πουλόβερ. Για να αξιοποιήσεις στο έπακρο λοιπόν αυτή την τάση, δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το αγαπημένο σου sweater vest tank top με ένα λευκό πουκάμισο, δερμάτινο παντελόνι σε παρόμοια απόχρωση και τα stylish sneakers σου.

Βελούδο, βελούδο και πάλι βελούδο 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Viky Rader (@vikyandthekid)

Το βελούδο υπήρχε παντού στη δεκαετία του ’90 και πλέον έχει κάνει την επανεμφάνισή του και εν έτει 2021. Πάντα ο ιδανικότερος τρόπος για να δώσεις μια λαμπερή και αβίαστη κομψότητα στο ντύσιμο σου, το βελούδο θα σου χαρίσει την εντυπωσιακή γοητεία που αναζητάς.

Διαβάστε ακόμη:

-Όλα όσα μπορείς να κάνεις και να δεις αυτό το Σαββατοκύριακο

-Μήπως η ψυχή σου είναι πιο κουρασμένη από το σώμα σου;

Πηγή: Savoirville