Οι 3 τρόποι για να φορέσεις το αγαπημένο σου maxi φόρεμα και τον χειμώνα

Και έτσι ξαφνικά ο χειμώνας είναι προ των πυλών. Ή χουχουλιάρικη και γιορτινή διάθεση μοιάζουν να είναι πιο κοντά από ποτέ, αλλά μαζί τους πλησιάζει απειλητικά και η συνηθισμένη μουντή περίοδος στην οποία πρέπει να αποχωριστείς τα αγαπημένα σου φορέματα. Ή μήπως όχι;

Σίγουρα η σκέψη να αποσύρεις τα stylish φορέματά σου δεν είναι κι ό,τι καλύτερο. Γι’ αυτό εμείς θα σου παρουσιάσουμε 3 fashionable συνδυασμούς για να απογειώσεις το mini, midi ή maxi φόρεμά σου ακόμα και τώρα που η θερμοκρασία αρχίζει να πέφτει αισθητά. Τι θα χρειαστείς; Τρία διαχρονικά, κομψά και «έξυπνα» στοιχεία. Cardigan, blazer και παλτό. Με αυτούς τους συμμάχους δεν θα χρειαστεί να εγκαταλείψεις ποτέ ξανά τα αγαπημένα σου φορέματα.

Ξεκινάμε;

Με μακρύ παλτό 

Ναι, είναι αλήθεια ότι αγαπάμε τα blazers, αλλά και τα παλτό έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Κομψό, κλασσικό και το πιο σημαντικό, έξυπνο για τις απροσδόκητες καιρικές συνθήκες, ένα μακρύ παλτό είναι ένα must-have για κάθε χειμερινή εμφάνιση σου. Μπορείς να αντισταθείς στον παραπάνω συνδυασμό;


 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NA-KD.com (@nakdfashion)

Με το κλασικό cardigan 

Αν θέλεις να είσαι άνετη και να δώσεις μια πινελιά ατημέλητής κομψότητάς και διαχρονικής αίσθησης στο outfit σου, τότε μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου midi φόρεμα με ένα cardigan. Όπως έχουμε τονίσει στο παρελθόν, το cardigan έχει εκθειαστεί κυριολεκτικά από πληθώρα celebrities και είναι χωρίς αμφιβολία μια από τις πιο κομψές δημιουργίες που μπορείς να έχεις στην ντουλάπα σου. Ναι, μην το σκέφτεσαι και πολύ.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EXCESS ONLY (@excess_only)

Με blazer
Γιατί αγαπάμε τόσο πολύ το blazer; Γιατί έχει μια μαγική δύναμη να αλλάζει εξ ολοκλήρου ένα outfit. Αν δεν έχεις επενδύσει ακόμα στον συγκεκριμένο συνδυασμό, τότε ήρθε η ώρα να κάνεις αυτό το βήμα. Είναι η ιδανικότερη επιλογή για ένα καθημερινό outfit τις δροσερές χειμωνιάτικες ημέρες.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by madeofgrace (@madeofgrace)

Διαβάστε ακόμα:

5 τρόποι για να βοηθήσεις το στήθος σου να νικήσει τη βαρύτητα

Υπάρχει τρόπος να κάνεις Instagram worthy τη μικρή κουζίνα σου

 

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: φόρεμα