New Trend: Το knitwear παντελόνι και πώς να το φορέσεις

Κάποτε ούτε που θα φανταζόμασταν ένα άνετο ρούχο να θεωρείται αντικείμενο υψηλής μόδας και αισθητικής. Ευτυχώς, όλο και περισσότερο αυτή η τάση φαίνεται να υποχωρεί και επιτέλους μας δίνεται η ευκαιρία να ευχαριστηθούμε και να ζήσουμε τα ρούχα μας στο έπακρον.

Σε αυτήν ακριβώς την κατηγορία λοιπόν ανήκει το knitwear παντελόνι.

Στην αρχή στέφθηκε βασιλιάς του homewear και τώρα ήρθε η στιγμή να λάμψει και εκτός σπιτιού. Είναι αδιαμφησβήτητα ένα cosy κομμάτι, ιδανικό για φθινόπωρο και μεταφέρει προς τα έξω κάτι από την θαλπωρή του σπιτιού μας. Παράλληλα όμως είναι και ένα πολύ fashionable κομμάτι, πιο εύπλαστο από όσο ίσως πιστεύεις και μόλις του πάρεις τον αέρα, σου υποσχόμαστε πως δεν θα θέλεις να το αποχωριστείς.

Ρίξε μια ματιά στα παρακάτω παραδείγματα που θα σε γεμίσουν έμπνευση για το πως να εκμεταλλευτείς το knitwear παντελόνι σε όλες του τις εκδοχές.

Ένα ιδιαίτερο μοτίβο

Ένα γεωμετρικό pattern προσθέτει μια νέα διάσταση σε ένα μάλλινο παντελόνι. Αν αποφασίσεις να το φορέσεις ως set με ένα αντίστοιχο top προτίμησε ένα ουδέτερο συνδετικό στοιχείο μεταξύ των δύο όπως ένα λευκό πουκάμισο.

Με ένα oversized blazer

Το έχουμε πει και παλαιότερα και δεν θα βαρεθούμε ποτέ να το λέμε, δεν υπάρχει outfit που να μην αναβαθμίζεται χάρη σε ένα blazer. Διάλεξε ένα knitwear παντελόνι σε όποιο χρώμα θέλεις και συνδύασέ το με το αγαπημένο σου oversized blazer.

Τα knitwear παντελόνια έχουν συχνά την τάση να εφαρμόζουν οπότε με το oversized fit ενός σακακιού δημιουργείται μια ωραία γεωμετρία που εύκολα μπορείς να ενισχύσεις με δερμάτινες πινελιές όπως ένα ζευγάρι παπούτσια και μια pouch τσάντα.

Με ένα δερμάτινο σακάκι

Ένα κλασσικό trend των 90’s, το δερμάτινο σακάκι, κάνει την επιστροφή του στην ντουλάπα μας και μας υπενθυμίζει πως αξίζει να αναμειγνύουμε τις διαφορετικές υφές και να πειραματιζόμαστε με τα υφάσματα. Το μάλλινο παντελόνι είναι απαλό και μαλακό κι έρχεται σε τέλεια αντίθεση με το πιο σκληρό κι άκαμπτο χαρακτήρα του δέρματος κι εσύ έχεις στα χέρια σου μια πολύ fashionable εμφάνιση.

Casual pro look

Αν η κρυφή σου επιθυμία είναι να μεταφέρεις την άνεση του knitwear παντελονιού σου και στον χώρο εργασίας σου, με χαρά να σου επιβεβαιώσουμε πως υπάρχει στιλιστικός τρόπος και για αυτό. Προτίμησε γήινους τόνους και μη διστάσεις να φορέσεις το παντελόνι σου σαν σετ. Ένα πλεκτό top με ζιβάγκο προσδίδει την απαραίτητη αυστηρότητα ενώ ένα λευκό πουκάμισο επιβεβαιώνει για ακόμη μια φορά την σταθερή αξία του.

Το wide leg knitwear παντελόνι

Ισχύει όπως είπαμε και παραπάνω πως τα πλεκτά παντελόνια έχουν την τάση να είναι εφαρμοστά και πιο κοντά στο σώμα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν και wide leg μοντέλα. Σίγουρα θα σε βολέψει στην καθημερινότητά σου και τα υπόλοιπα κομμάτια και accessories που θα διαλέξεις θα δώσουν τον γενικό τόνο.

Loungewear chic

Το loungewear μπήκε στη ζωή μας πριν περίπου ενάμιση χρόνο και πλέον έχουμε ανακαλύψει όλους τους πιθανούς τρόπους για να το κάνουμε όσο πιο chic γίνεται. Για να το καταφέρεις, το μυστικό είναι να επιλέξεις μια λεπτή πλέξη, σε εντελώς γήινους τόνους όπως είναι το beige ή το greige. Ολοκλήρωσε το outfit σου με χρυσά κοσμήματα και ένα ζευγάρι loafers.

Για μια βραδινή εμφάνιση

Πριν μας πεις πως το πλεκτό δεν σου ταιριάζει αισθητικά για βραδινή εμφάνιση, δώσε μας ένα λεπτό να σε πείσουμε. Αρχικά, το κλειδί είναι το χρώμα. Μη φοβηθείς να φορέσεις ένα bold χρώμα που θα κάνει τη διαφορά ενώ φρόντισε η πλέξη να είναι ιδιαίτερα λεπτή έτσι ώστε να μην παραπέμπει σε cosy ρούχο. Το mix and match υφασμάτων είναι και πάλι ο καλύτερος σου φίλος και πιο συγκεκριμένα το σατέν με τις γυαλάδες του. Τέλος δώσε πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα εντυπωσιακό ψηλοτάκουνα ζευγάρι πέδιλα και σε λαμπερά κοσμήματα.

Διαβάστε ακόμα:

Η Andie MacDowell στα 28 της είχε τη μεγάλη ευκαιρία καριέρας κι ένα μωρό

Γιατί πρέπει να προστατεύεις τα μαλλιά σου και το τριχωτό της κεφαλής σου από τον ήλιο ακόμα και τον χειμώνα

Πηγή: savoirville