Ήρθε η στιγμή να επιστρέψεις στην αγκαλιά του παλτό σου

Οι θερμοκρασίες σιγά σιγά πέφτουν και η στιγμή πλησιάζει που τα πανωφόρια θα γίνουν αναπόσπαστο κομμάτι των συνόλων μας.

Υπάρχει όμως η διάθεση οι εμφανίσεις μας να είναι προσεγμένες – άλλωστε κυκλοφορούμε πλέον πολύ περισσότερο – και κάθε κομμάτι που φοράμε πέραν της πρακτικής του χρήσης να αποτελεί κι ένα fashion item. Έτσι και τα παλτό μας είναι κεντρικό κομμάτι του outfit μας και οι επιλογές είναι πολλές. Κι επειδή μια ανανέωση είναι πάντοτε ευπρόσδεκτη αλλά επειδή συχνά βρίσκεις και πολλές προσφορές, ρίξε μια ματιά στις παρακάτω ιδέες για να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένη.

All time classic γκρι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Hill (@emmahill)

Ένα μακρύ ίσιο παλτό σε ίσια γραμμή δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου. Η ίσια γραμμή μακραίνει την σιλουέτα και η γεωμετρία του δημιουργεί ένα εξαιρετικά κολακευτικό περίγραμμα. Αν θέλεις κάτι λιγότερο aggressive από το μαύρο χρώμα, το γκρι είναι η λύση σου. Ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα και έχει ένα effortless chic.

Γεωμετρικό print

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anouk Yve (@anoukyve)

Τα γεωμετρικά patterns είναι ένας έξυπνος τρόπος να κάνεις πιο ενδιαφέρον ένα απλό καθημερινό outfit. Το πιο απλό pattern που μπορείς να υιοθετήσεις είναι φυσικά το μεγάλο καρό. Διατήρησε μια απλή ίσια γραμμή κι αναλόγως με την διάθεσή σου διάλεξε ένα ουδέτερο χρωματικά σύνολο ή ένα έντονο χρώμα.

Flashy χρώματα

Χειμώνας δεν σημαίνει πως πρέπει να απαρνηθείς το χρώμα, ίσα ίσα το αντίθετο. Ένα πολύ έντονο φωτεινό χρώμα, θα σου φτιάξει τη διάθεση και θα σε κάνει να δεις την γκαρνταρόμπα σου με μια νέα ματιά. Αν σου αρέσει το total denim look, μια νότα έντονου χρώματος θα το εκτινάξει.

Oversize it

Το oversize είναι πάντα καλή ιδέα και είναι πάντα πολύ fashionable. Είτε θέλεις να το φορέσεις με ένα elegant outfit είτε με ένα athleisure look διάλεξε ένα greige χρώμα και μην φοβηθείς να ακολουθήσεις τον δρόμο του oversized all the way. Από τα μανίκια στον γιακά το oversized έχει αδιαμφησβήτητο class. Πρόσεξε το μήκος του πανωφοριού σου να φτάνει μέχρι τους αστράγαλους σου.

Γούνινο παλτό

Εδώ πια μιλάμε για βαρύ χειμώνα αλλά των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν. Ένα γούνινο παλτό – οικολογική γούνα εννοείται – είναι σαν επένδυση. Είναι μια σταθερή fashion αξία, διαχρονική που θα είναι πάντα η επιτομή της κλασσικής κομψότητας.

Λευκό του πάγου

Το λευκό δεν είναι μόνο καλοκαιρινό χρώμα. Η παγερή απόχρωση του λευκού είναι πολύ elegant και κάνει μεγάλη αντίθεση με την μουντάδα του καιρού. Η βασίλισσα του χιονιού στην σύγχρονη εκδοχή της.

Athleisure

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by E K (@de_yeg_style)

Η αδιάβροχη υφή πέρα από πρακτική φέτος είναι και πολύ fashionable. Ειδικά αν την συνδυάσεις με καπιτονέ, πετυχαίνεις full fashion score. Είναι ένας πετυχημένος συνδυασμός preppy και athleisure που θα κάνει τις casual εμφανίσεις σου ξεχωριστές.

Διαβάστε ακόμη

Ποια είναι τα 3 ζώδια που δεν φοβούνται τις αλλαγές

Λεωνίδας Χατζημιχάλης: «Το κρασί για εμένα και τον αδερφό μου είναι κομμάτι της ζωής μας»

Πηγή: Savoirville