Η θέση που αξίζει στα plus size ρούχα δεν είναι σε ξεχωριστές γωνίες καταστημάτων και αποκλειστικά σε e-shops

Αν θέλεις να ψωνίσεις ποιοτικά, όμορφα και fashionable plus size ρούχα το πρώτο που θα κάνεις είναι να γράψεις www. και να αναζητήσεις τα αγαπημένα σου brands online.

Γιατί άραγε;
Στην αναζήτηση όμορφων plus size ρούχων σε κάποια καταστήματα, έχουμε βρεθεί οι περισσότεροι –αν όχι όλοι- αντιμέτωποι με τη συνειδητοποίηση πως βρίσκονται μία πολύ συγκεκριμένη θέση και σίγουρα όχι σε αυτή που θα έπρεπε.

Είναι τα ρούχα που θα βρεις συνήθως σε κάποια γωνία στον τελευταίο όροφο ενός πολυκαταστήματος, θα είναι λίγα και όχι αυτά που ψάχνει κανείς που αγαπά τη μόδα και το στυλ. Οι plus size αγορές σε ορισμένα καταστήματα δεν είναι εύκολες γιατί δεν προσφέρουν επιλογές. Κι έτσι η μοναδική λύση είναι το online shopping.

Η έλλειψη επιλογών στα καταστήματα επηρεάζει γυναίκες και κορίτσια που αναζητούν μέγεθος μεγαλύτερο του Large και είναι παράξενο πώς περισσότερες επιχειρήσεις δεν το έχουν παρατηρήσει ακόμα.

Είναι δε λίγο απογοητευτικό, το γεγονός ότι χρειάστηκε τόσος χρόνος για να δουν πολλά brands αλλά και καταστήματα πόσο άβολο είναι να διατηρούν τα μεγαλύτερα μεγέθη σε ξεχωριστά τμήματα από τα υπόλοιπα ρούχα, κάνοντας το shopping αρκετά άβολο. Παλεύοντας με ένα σωρό ανισότητες χρειάζεται οι γυναίκες να παλεύουν και με τις ανισότητες στα κομμάτια υφάσματος

Ευτυχώς φαίνεται πως ολοένα και περισσότερα καταστήματα καταρρίπτουν τα στερεότυπα για τα plus size ρούχα και σταματούν το διαχωρισμό των ρούχων ανάλογα με το μέγεθός τους.

Άλλωστε δεν είναι λίγα τα ελληνικά brands που διαθέτουν συλλογές και plus size κομμάτια, που όχι μόνο είναι in fashion και στιλάτα αλλά και διαχρονικά.

Ενδεικτικά αναφέρω μερικά αγαπημένα (και πατάω add to cart):

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @hercilia_official

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by matfashion (@matfashion)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Parabita.com (@parabitacom)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vertice (@verticefashion) 

 

Διαβάστε ακόμη:

-Γενέθλιος χάρτης: τι μπορεί να σου μάθει

-Με κάποιο τρόπο αυτά τα 3 ζώδια καταφέρνουν να είναι πάντα επιτυχημένα

 

Πηγή: Savoirville