Η iconic τούλινη φούστα της Carrie Bradshaw θα δημοπρατηθεί για καλό σκοπό

Το κλασικό ροζ outfit, που φόρεσε η Sarah Jessica Parker στους τίτλους αρχής της επιτυχημένης σειράς του HBO, θα δημοπρατηθεί στον ετήσιο έρανο Fashion for Action της Housing Works την επόμενη εβδομάδα.

Ένα από τα πιο iconic outfits της Carrie Bradshaw από τη σειρά Sex And The City, πρόκειται να δημοπρατηθεί στη Νέα Υόρκη για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η πρώην σχεδιάστρια των ρούχων της σειράς Patricia Field, δώρισε την τούλινη φούστα της πρωταγωνίστριας έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό της Νέας Υόρκης.

Το κλασικό ροζ outfit, που φόρεσε η Sarah Jessica Parker στους τίτλους αρχής της επιτυχημένης σειράς του HBO, θα δημοπρατηθεί στον ετήσιο έρανο Fashion for Action της Housing Works την επόμενη εβδομάδα.

Μαζί με τις δωρεές της Patricia Field, ο έρανος — ο οποίος θα ξεκινήσει στις 10 Νοεμβρίου στη ναυαρχίδα της Housing Works στο Μανχάταν — θα περιλαμβάνει επίσης δωρεές από τη σχεδιάστρια μόδας Betsey Johnson, την υποψήφια για Όσκαρ ηθοποιό Chloë Sevigny καθώς και άλλους διάσημες περσόνες.

Η δημοπρασία θα διαρκέσει τέσσερις συνολικά ημέρες και θα περιλαμβάνει κομμάτια από σχεδιαστές μόδας όπως οι Dolce & Gabbana και Stella McCartney.
Τον Σεπτέμβριο, η σχεδιάστρια Patricia Field αποκάλυψε ότι δεν θα επέστρεφε για την πολυαναμενόμενη αναβίωση του Sex and the City, σημειώνοντας ότι δεν είχε τύψεις ή πικρία αφού συμμετείχε στις έξι επιτυχημένες σεζόν του Sex And The City και σε δύο spin-off ταινίες.

Η Molly Rogers θα αναλάβει το ρόλο της ενδυματολόγου στα γυρίσματα του And Just Like That και φαίνεται πως η Patricia Field παρέδωσε ευγενικά τη σκυτάλη στη διάδοχό της.

Αν ωστόσο κάποιος δεν είναι φαν της τούλινης φούστας, αλλά αγαπάει τη σειρά, μπορεί να έχει σύντομα μία ευκαιρία να κλείσει μία διαμονή στο εμβληματικό διαμέρισμα της Carrie στη Νέα Υόρκη.

Πιο συγκεκριμένα προς τιμήν τουAnd Just Like That…, που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον Δεκέμβριο, η Parker συνεργάστηκε με την Airbnb και την Warner Bros. Consumer Products για να προσφέρει δύο διανυκτερεύσεις στο διάσημο διαμέρισμα του χαρακτήρα της Carrie στο Upper East Side.

Διαβάστε ακόμη:

Μήπως τα χέρια σου προδίδουν την ηλικία σου;

Μήπως τα ροφήματα που καταναλώνεις ενισχύουν τις φλεγμονές στο σώμα σου;

Πηγή: Savoir Ville