Η Γκουίνεθ Πάλτροου και το serum μαλλιών που δεν αποχωρίζεται ποτέ

Πέρα από τη λαμπρή καριέρα της στον καλλιτεχνικό χώρο της υποκριτικής, η Gwyneth Paltrow έχει κάνει μια τεράστια εισβολή στον τομέα της ευεξίας, δημιουργώντας το 2008 την εταιρεία της Goop.

Η Goop, η οποία ξεκίνησε ως εβδομαδιαίο ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μετατράπηκε σε επίσημη μάρκα ηλεκτρονικού εμπορίου. Η Paltrow, έχει υποστηρίξει σε παλαιότερες δηλώσεις της, ότι η κύρια αποστολή της εταιρείας της δεν είναι άλλη από το φέρει πιο κοντά τους ανθρώπους με οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα της ζωής τους.

Μήπως μετά από όλα αυτά ανυπομονείς να μάθεις κι εσύ κάποια από τα δικά της μυστικά και γενικότερα τα αγαπημένα της beauty προϊόντα; Αν ναι, διάβασε παρακάτω το άρθρο και θα ενθουσιαστείς.

Το αγαπημένο της προϊόν μαλλιών

Σε συνέντευξή στο περιοδικό GLAMOUR, η Gwyneth Paltrow τόνισε ότι το αγαπημένο της προϊόν μαλλιών δεν είναι άλλο από το Goopglow Restore + Shine Hair Serum.

Όπως δήλωσε η ίδια, «πολλά προϊόντα περιποίησης μαλλιών είναι αρκετά τοξικά. Θέλαμε να κάνουμε κάτι που ήταν εντελώς μη τοξικό, αλλά στην πραγματικότητα θα παρείχε καλά αποτελέσματα για τα μαλλιά. Δημιουγήσαμε το συγκεκριμένο serum και είμαι πολύ ενθουσιασμένη με αυτό. Είναι πολύ καλό. Το βάζω πριν από τη σάουνα ή πριν από την άσκηση. Πραγματικά κάνει τα μαλλιά σου πιο απαλά και δυνατά».

Τα αγαπημένα της skincare προϊόντα

«Λατρεύω το Goopglow Microderm Instant Glow Exfoliator. Είναι ένα ισχυρό απολεπιστικό το οποίο γυαλίζει το δέρμα και βελτιώνει τους πόρους για ορατά λαμπερή επιδερμίδα», υπογράμμισε. Ακόμα, ανάμεσα στα αγαπημένα της skincare προϊόντα βρίσκεται και το Goopgenes All-in-One Super Nutrient Face Oil. Όπως τόνισε η ίδια, «είναι σπάνιο το έλαιο προσώπου να έχει εκπληκτικά κλινικά αποτελέσματα, αλλά με αυτό το προϊόν συμβαίνει. Το μυστικό είναι τα εννέα θρεπτικά πυκνά έλαια, συμπεριλαμβανομένου του bakuchiol. Αυτά τα συστατικά είναι απλά μαγικά στο δέρμα μου, ειδικά μετά την απολέπιση».

Η “θεραπεία” της μετά από ένα hangover

«Δημιουργούμε μια φόρμουλα που ονομάζεται G.Tox. Είναι μια σκόνη αποτοξίνωσης και είναι ένα τρομερό θαύμα για τα hangover. Είναι τόσο καλό -αυτή είναι η κύρια θεραπεία μου για το hangover. Στη συνέχεια, φυσικά τηγανητές πατάτες, οτιδήποτε τηγανητό θα βοηθήσει».

Τα δικά της wellness essentials 

«Έχω μια μικρή σάουνα Clearlight, ατομικού μεγέθους. Είναι υπέρυθρη σάουνα για αποτοξίνωση. Είναι μικρή αλλά κάνει τη δουλειά της. Είναι σίγουρα εξαιτερική και η σκόνη ευεξίας G. Tox που ανέφερα προηγουμένως», αποκάλυψε η Gwyneth Paltrow στο περιοδικό GLAMOUR. Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξέρετε τι είναι πραγματικά υπέροχο; Αυτό είναι ένα νέο διασκεδαστικό προϊόν, και στην πραγματικότητα επένδυσα λίγο στην εταιρεία: Βγαίνει ένα νέο κιτ αποτοξίνωσης που ονομάζεται Kroma, και είναι τόσο νόστιμο».

Το αγαπημένο της φαγητό

Ναι, εκτός από τη ρουτίνα ομορφιάς της, η Paltrow αποκάλυψε και το αγαπημένο της φαγητό. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε ότι μαγειρεύει πολλά φαγητά στο σπίτι και τις αρέσουν οι εύκολες συνταγές. «Έχουμε μια ολόκληρη κατηγορία για το Goop που έχει ως επίκεντρο τα δείπνα με ένα τηγάνι. Μου αρέσει αυτό το βράδυ της εβδομάδας. Υπάρχει ένα πιάτο που είναι σπαράγγια και bok choi, όλα σε ένα τηγάνι, είναι τόσο νόστιμο».

Διαβάστε επίσης:

10 βαθιές αναπνοές και μερικές ακόμα τεχνικές για να γίνεις πιο υπομονετική μαμά

Το φαινόμενο του Phubbing βλάπτει σοβαρά τις σχέσεις

Πηγή: savoirville