H στυλίστρια της Gigi Hadid μοιράζεται τα δικά της 4 μυστικά του στυλ

Λίγοι στυλίστες μπορούν να καυχηθούν για μια λίστα πελατών τόσο εντυπωσιακή όσο αυτή της Mimi Cuttrell – το ρόστερ της περιλαμβάνει την Gigi Hadid και τις κορυφαίες των charts Ariana Grande και Normani.

Εν όψει της συνεργασίας της με το cult brand αξεσουάρ By Far, η στυλίστρια διασημοτήτων μίλησε στη Megan Logue του Porter για το τι σημαίνει μόδα για εκείνη, τι κανόνες ακολουθεί η ίδια και έδωσε μερικές συμβουλές μόδας στο κοινό του περιοδικού.

Διασκέδασέ το 

«Για μένα, η μόδα είναι πραγματικά στενά συνδεδεμένη με την αίσθηση του εαυτού μου. Η εμφάνισή μου μιλάει για τη διάθεσή μου, το πρόγραμμά μου, τις τάσεις. Η μόδα είναι παιχνιδιάρικη, και γι’ αυτό τη λατρεύω. Τα κομμάτια που έχω δημιουργήσει με την By Far είναι εύκολα – τα χρώματα και τα στυλ είναι διαχρονικά και μπορούν να λειτουργήσουν για κάθε περίσταση. Μπορούν να συνδυαστούν με οτιδήποτε, από ένα κοκτέιλ φόρεμα μέχρι ακόμα και με το αγαπημένο σου τζιν. Νομίζω ότι όποιος θέλει να αλλάξει την εμφάνισή του αυτή τη στιγμή θα πρέπει να ακολουθήσει μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση.

Απόκτησε πολυχρωμίες, ανακάτεψε και ταίριαξε διαφορετικούς τόνους και υφές και ρίσκαρε! Όσον αφορά το styling, ο μόνος κανόνας είναι να είσαι ο εαυτός σου. Τη στιγμή που περιορίζεσαι προσπαθώντας να ταιριάξεις ή να ακολουθήσεις τις τάσεις, αυτή είναι η στιγμή που το έχεις χάσει. Δημιούργησε τη δική σου αίσθηση του στυλ, τον δικό σου χαρακτήρα.»

Βρες την υπογραφή σου και τα στοιχεία που θες να σε χαρακτηρίζουν
«Το go-to look μου είναι ένα κλασικό τζιν παντελόνι με μπλουζάκι ή ένα πουλόβερ. Ο μόνος τρόπος για να βρεις το τέλειο look σου είναι να γνωρίζεις τι σε κάνει να νιώθεις άνετα και να το τιμήσεις. Ανεξάρτητα από την περίσταση για την οποία ντύνεσαι, ο τελικός στόχος είναι να νιώσεις καλύτερα και η άνεση είναι ένα τεράστιο μέρος αυτού. Ποτέ δεν πρέπει να φοράς κάτι που σε κάνει να νιώθεις άβολα ή να έρχεται σε αντίθεση με τον εαυτό σου» συμβουλεύει. 

Χτίσε μία capsule γκαρνταρόμπα
«Όταν επιλέγω τι θα φορέσω κάθε μέρα, αυτό που έχω στο ημερολόγιό μου για εκείνη την ημέρα παίζει τεράστιο ρόλο στη τελική επιλογή. Για μένα, η άνεση είναι το κλειδί. Το styling μπορεί να είναι μια αρκετά πρακτική δουλειά και μου αρέσει να είμαι έτοιμη για οτιδήποτε μπορεί να μου συμβεί όταν δουλεύω. Μερικά απαραίτητα για τη ντουλάπα που πιστεύω ότι κάθε γυναίκα πρέπει να έχει είναι ένα υπέροχο τζιν, μια μικρή τσάντα, ιδανική για μέρα και νύχτα και ένα ζευγάρι μπότες μέχρι το γόνατο. Είμαι λάτρης της επένδυσης διαχρονικών κομματιών».

Δημιούργησε τη δική σου αισθητική
«Το στυλ εξελίσσεται συνεχώς, αλλά η βασική μου αισθητική παρέμεινε αρκετά σταθερή με τα χρόνια. Μου αρέσει να δείχνω ”χωρίς προσπάθεια”. Οι τάσεις και τα στυλ ανά εποχή έρχονται και παρέρχονται, αλλά στην ουσία το στυλ μου παραμένει ίδιο. Δουλειά μου να διασφαλίσω ότι οι πελάτες μου αισθάνονται καλύτερα σε κάθε outfit που κάνουμε μαζί. Αυτό προκύπτει από το να τους γνωρίζουμε πολύ καλά, να κατανοήσουμε τις προτιμήσεις τους, τον σωματότυπό τους και τον χαρακτήρα που δημιουργούμε μαζί» εξηγεί. 

Διαβάστε ακόμη: 

Πώς να αποτρέψεις τις φυσαλίδες από το βερνίκι νυχιών σε μόλις 3 βήματα

Πολύχρωμη σαλάτα φαλάφελ με σάλτσα ταχίνι

 

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: στυλ tips