Γιλέκο: Η throwback τάση στην οποία πρέπει να επενδύσεις αυτό το φθινόπωρο

Τελικά τι αυτό που δίνει ξεχωριστό χαρακτήρα σε ένα ρούχο;
Η κομψότητα του, η χρηστικότητά του, οι μικρές λεπτομέρειες, οι ιδιαίτερες πινελιές του ή μήπως η διαχρονικότητά του; Μάλλον το τελευταίο.

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, από ό,τι φαίνεται το 2021 είναι μια χρονιά που βρίθει από τις αναβιώσεις πολλών τάσεων. Το γιλέκο, είναι μια από αυτές. Αυτό το κομμάτι της ανδρικής μόδας, το οποίο πλέον έχει αποκτήσει μια διαφορετική προσέγγιση, επανέρχεται για να κάνει τη ζωή μας ακόμα πιο συναρπαστική. Ή μήπως δεν είχε φύγει και ποτέ;

Το γιλέκο πρόκειται για ένα από τα πιο stylish fashion items. Αν θέλεις να ανακαλέσεις τη retro διάθεσή σου, τότε δεν έχεις παρά να το εμπιστευτείς. Συνδυάζεται μοναδικά με τα αγαπημένα σου jeans, πάνω από ένα oversized πουκάμισο, μέσα από ένα κουστούμι ή ακόμα και μόνο του. Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το φθινόπωρο.

Το στοιχείο που το κάνει τόσο ελκυστικό;
Η δυνατότητα που σου δίνει να «παίξεις» με πολλά διαφορετικά στοιχεία και να το προσαρμόσεις στο δικό σου προσωπικό στιλ. Ανδρόγυνο look, αυστηρό look, μοντέρνο outfit, minimal εμφάνιση, με ένα γιλέκο μπορείς να δημιουργήσεις οτιδήποτε. Εξάλλου, αυτό είναι η μόδα.

Υπάρχει πληθώρα γιλέκων που μπορείς να βρεις κάνοντας τη βόλτα σου στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα μια στάση στα καταστήματα Mango, Zara ή H&M δεν θα σε απογοητεύσει. Φυσικά, μπορείς να κάνεις την ερευνά σου και στα ανδρικά καταστήματα, όπου είναι πολύ πιθανότερο να βρεις τις πιο κομψές επιλογές.

Αν θέλεις να αντλήσεις μια μικρή δόση έμπνευσης, τότε ρίξε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες και κράτησε σημειώσεις για τους τρόπους που μπορείς να συνδυάσεις αυτή τη δημιουργία.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jen Azoulay (@jen_wonders)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Linda Tol (@lindatol_)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joy Montgomery (@joy_monty)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIA (@fiahamelijnck)

Διαβάστε επίσης:

Λες και δεν αρκούσαν τα red flags στις σχέσεις τώρα έχουμε και τα κίτρινα, τα πράσινα και τα πορτοκαλί σημάδια

Πόσο καιρό μπορείς να κρατάς τον κιμά που σου περίσσεψε στην κατάψυξη για να είσαι σίγουρη ότι δεν έχει χαλάσει;

 

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: μόδα