Αν έχεις μακριά μαλλιά και θέλεις να χαρίσεις ένα twist στην εμφάνισή σου χωρίς όμως να χάσεις το μήκος που τόσο καιρό προσπαθούσες να διατηρήσεις, τότε τα fringes είναι ό,τι χρειάζεσαι.

Ωστόσο, πρέπει να δώσεις αρκετή προσοχή καθώς υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες που πρέπει να λάβεις υπόψη σου πριν υιοθετήσεις αυτό το hair style, ειδικά αν σκοπεύεις να κρατήσεις το μήκος αλλού.

Παρακάτω ακολουθούν κάποια tips που θα σε κατατοπίσουν λίγο περισσότερο.

Tip No. 1

Πριν επιλέξεις το συγκεκριμένο κούρεμα βεβαιώσου ότι είσαι πλήρως προετοιμασμένη. Ναι, τα french fringes είναι μια παραμυθένια επιλογή, ωστόσο χρειάζονται και την κατάλληλη φροντίδα. Η σωστή συντήρησή είναι το «κλειδί» στην προκειμένη περίπτωση. Αν θέλεις να διατηρήσεις το twist των fringes, τότε ίσως θα χρειαστεί να επισκέπτεσαι ανά τακτά χρονικά διαστήματα τον κομμωτή σου για το κατάλληλο φρεσκάρισμα.

Tip No. 2

Σκέψου καλά πριν προβείς στην απόφαση των πολύ κοντών fringes, καθώς μετά θα είναι πολύ αργά για να τα κρύψεις. Τα πολύ κοντά fringes δεν ταιριάζουν σε κάθε πρόσωπο, γι’ αυτό και θα ήταν ωφέλιμο να κάνεις μια μικρή έρευνα πριν την τελική σου απόφαση.

Tip No. 3 

Συζήτησε προσεκτικά το στυλ των fringes με τον κομμωτή σου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Βεβαιώσου ότι το κούρεμα που θα επιλέξεις ταιριάζει στο σχήμα του προσώπου σου και τονίζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου. Όπως και να έχει, είναι πολύ σημαντικό να επιλέξεις ένα κούρεμα που θα σου αρέσει και θα σε κάνει να λάμπεις.

Tip No. 4 

Εάν επιθυμείς να αποκτήσεις ένα full fringe look, ίσως θα ήταν προτιμότερο να το πας βήμα βήμα. Για παράδειγμα, στην αρχή μπορεί να είναι προτιμότερο να δοκιμάσεις ένα curtain fringe look, καθώς είναι ευκολότερο να διατηρηθεί.

Tip No. 5

Κάτι ακόμα που πρέπει να σκεφτείς πριν επιλέξεις αυτό το κούρεμα είναι ο χρόνος που απαιτείται για να χτενίζεις τα μαλλιά σου. Ιδιαίτερα όταν πρόκειται και για μακριά μαλλιά, τα οποία χρειάζονται περισσότερο χρόνο για να χτενιστούν από τα κοντά ή μεσαίου μήκους μαλλιά.

Tip No. 6

Τα σγουρά μαλλιά μπορεί να φαίνονται υπέροχα με τα fringes, ωστόσο πρέπει να βεβαιωθείς ότι έχεις τα κατάλληλα προϊόντα για να διασφαλίσεις ότι τα μαλλιά σου θα είναι όπως ονειρεύεσαι.

Tip No. 7

Όπως προαναφέραμε, όλα βασίζονται στην έρευνά σου. Παρατήρησε φωτογραφίες των celebrities ή των influencers για να αντλήσεις την απαραίτητη έμπνευση. Ένα reference από το αγαπημένο σου περιοδικό ή μια φωτογραφία από το Instagram, θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις πλήρως την εμφάνιση που θέλεις να επιτύχεις. Με τη σειρά σου, θα κατατοπίσεις τον κομμωτή σου για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Διαβάστε επίσης:

H Lego στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα βάζοντας τέλος στα στερεότυπα φύλου στα παιχνίδια της

Συνταγή για τρουφάκια σοκολάτας με μόνο 3 υλικά

Πηγή: savoirville

Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις