Κλείσιμο

Αναβάθμισε ένα eye look με σκιά στην εσωτερική γωνία των ματιών σου

Ήρθε η ώρα να αποκτήσεις ένα sexy και μυστηριώδης βλέμμα με ένα απλό βήμα: Βάζοντας σκιά στην εσωτερική γωνία του ματιού σου.

Η σκιά είναι ένα προϊόν ομορφιάς, που είτε θα το λατρεύεις είτε θα το κοιτάς από μακριά με φόβο. Κι αυτό γιατί αν είσαι ερασιτέχνης νιώθεις ότι δεν έχεις τις κατάλληλες δεξιότητες για να αναμείξεις καλά σκιές και να κάνεις ωραία σβησίματα.

Ειδικότερα, όταν πρόκειται για smokey eyes, ενώ ξέρεις ότι το αποτέλεσμα της τεχνικής αυτής είναι εντυπωσιακό διστάζεις γιατί αν δεν “το κατέχεις” μπορεί να έχεις μία κακή μέρα makeup.

Ψάξαμε και βρήκαμε στο ΤikTok ένα βίντεο από τη beauty influencer Greta Mikki που δείχνει ένα εναλλακτικό smokey eye look, το οποίο υπόσχεται εντυπωσιακό βλέμμα χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία, ακόμα και για σένα που μπορεί να μην είσαι επαγγελματίας makeup artist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Greta Mikki (@greta.mikki)


Αφού “βουτήξει” το λεπτό της πινέλο σε μία μαύρη σκιά με απαλές κινήσεις την απλώσει στην εσωτερική γωνία του ματιού της. Επόμενη κίνηση της είναι να αφήσει “άδειο” το κέντρο του βλεφάρου και να τοποθετήσει την ίδια απόχρωση με το ίδιο λεπτό πινέλο  στην εξωτερική γωνία. Πριν ολοκληρώσει το eye look, που θα λέγαμε ότι παραπέμπει σε ένα smokey, τραβάει μία λεπτή γραμμή στην εξωτερική γωνία με κατεύθυνση προς τα πάνω, για ανόρθωση του βλέμματος.

Κάνει blend τις σκιές, δηλαδή με ένα πυκνό πινέλο σβήνει ελαφρώς τις σκιές και ολοκληρώνει με ψεύτικες βλεφαρίδες. Από ένα τόσο εντυπωσιακό eye look δεν θα μπορούσε να λείψει ένα καλυπτικό foundation και εντυπωσιακά χτενισμένα με φορά προς τα πάνω φρύδια. Είναι ένα glamorous make up ιδανικό για απογευματινή ή βραδινή έξοδο.

Με την τεχνική αυτή επιτυγχάνουμε ένα catty look και σε αντίθεση με το παραδοσιακό smokey κάνει τα μάτια μας μεγαλύτερα. Οπότε αν έχεις μικρά μάτια να το τολμήσεις, θα σε δικαιώσει.

Διαβάστε επίσης:

Πότε μια αλλαγή  στα μαλλιά σου λειτουργεί σχεδόν μεταμορφωτικά;

Η μαροκινή σαλάτα κοτόπουλου είναι φανταστική εναλλακτική για το σάντουιτς σου

Πηγή: Savoir Ville
TAGS: make up tips