Έξι μακρυμάνικα μαγιό για το surfer girl που κρύβεις μέσα σου

Προτιμάς το πιο αθλητικό style και πάντα αναζητάς κάτι παραπάνω στα μαγιό σου ή απλά επιθυμείς περισσότερη προστασία από τις ακτίνες του ήλιου;
Αν απάντησες ναι σε όλα τα παραπάνω, τότε ένα μακρυμάνικο μαγιό είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις φέτος για τις καλοκαιρινές βουτιές σου. Εξάλλου, όλες μας κρύβουμε μέσα μας ένα ατίθασο και επαναστατικό surfer girl ή απλά ένα κορίτσι που πάντα θέλει να κάνει τη διαφορά.

Επειδή όμως, όπως λέει ο σοφός λαός, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δεν θα φλυαρήσουμε παραπάνω. Ετοιμάσου για έναν «βομβαρδισμό», από τα πιο hot μακρυμάνικα μαγιό που ανακαλύψαμε για ‘σένα.

Μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό, ΝέΩ swim 

Ετοιμάσου να δαμάσεις τα κύματα. Ένα μαγιό που σε ταξιδεύει στο απέραντο γαλάζιο της μαγευτικής θάλασσας και σε συνεπαίρνει σε ένα ατέρμονο ταξίδι άνεσης, θηλυκότητας και ζωντάνιας. Τα λόγια είναι περιττά.

Μακρυμάνικο set μπικίνι, Zebras & Libras 

Για ‘σένα που θέλεις να πετύχεις τον απόλυτο συνδυασμό ενός αθλητικού και κοριτσίστικου μαγιό, τότε αυτή είναι η ιδανική επιλογή. To μακρυμάνικό crop top, μαζί με το ψηλόμεσο κάτω μέρος του μαγιό, θα σε κάνουν να αισθάνεσαι η «βασίλισσα» της παραλίας.

Μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό, Rip Curl

Αυτό το μαγιό, είναι το καλοκαίρι. Το ζωντανό, φούξια χρώμα του, δεν μπορεί παρά να σου φτιάξει τη διάθεση και να σε προετοιμάσει για τις αξέχαστες καλοκαιρινές βουτιές σου. Θέλεις να μοιάζεις λες και βγήκες από παραμύθι; Αν ναι, τότε πρέπει να αγοράσεις αυτό το μαγιό.

Μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό, Maa Boo Swimwear

Για τη λατίνα κι αδάμαστη ψυχή σου, ιδού το καταλληλότερο μαγιό. Φόρεσέ το, κλείσε τα μάτια σου, και κάνε βουτιά στις εξωτικές παραλίες της Καραϊβικής. Ακόμη, για ένα φανταστικό outfit από το πρωί μέχρι το βράδυ, συνδύασε αυτό το μαγιό με το αγαπημένο σου denim σορτσάκι.

Μακρυμάνικο ολόσωμο μαγιό, Lookseri

Λαχούρι, λαχούρι και πάλι λαχούρι. Ό,τι πιο fashionable και hot μπορείς να επιλέξεις για τις ατελείωτες ώρες στην παραλία. Γίνεται να μην το ερωτευτείς;

Μακρυμάνικο μαγιό, Sun Set Go 

Ήρθε η στιγμή και για τη χαριστική βολή. Αυτό το μακρυμάνικο μαγιό με τα pop prints και το άκρως θηλυκό κόψιμο στην πλάτη, δεν πρέπει να λείπει από τη βαλίτσα σου.

Διαβάστε ακόμα: 

Aφέλειες εμπνευσμένες από τα 70s: πώς θα αποκτήσεις το κούρεμα που έχει κάνει δυναμικό comeback

American Horror Stories: Όλα όσα ξέρουμε για το AHS spin-off

Πηγή: savoirville