Κλείσιμο

Δεν ξέρεις πώς να συνδυάσεις τα leggings σου τον χειμώνα;

Ναι, το leggings ή κολάν είναι ένα από τα άνετα ρούχα που φιλοξενεί η ντουλάπα μας.

Καλοκαίρι, φθινόπωρο ή και χειμώνα, το κολάν πρόκειται για μια δημιουργία που μπορεί να σε αποδεσμεύσει και να σε απαλλάξει εντυπωσιακά από τους περιορισμούς της εκάστοτε εποχής. Θέλεις να δημιουργήσεις casual εμφανίσεις ή να συνθέσεις minimal outfits;

Θέλεις να δημιουργήσεις πιο «αυστηρά» looks ή επιθυμείς να διοχετεύσεις την athleisure πλευρά σου; Ό,τι κι αν έχεις στο μυαλό σου, το μόνο σίγουρο είναι ότι ένα κολάν θα φαντάζει πάντα η ιδανική επιλογή.

Αν δεν ξέρεις πώς να το συνδυάσεις, εμείς θα σου παρουσιάσουμε 6 stylish προτάσεις οι οποίες θα σε κατατοπίσουν λίγο περισσότερο.

Με blazer 

Αν επιχειρήσουμε να απαριθμήσουμε τους λόγους που καθιστούν το blazer ένα από τα πιο αγαπημένα ρούχα των γυναικών, πολύ πιθανόν να χαθούμε κάπου στο μέτρημα. Ναι, δεν υπερβάλλουμε. Συγκεκριμένα, ο παραπάνω συνδυασμός είναι η ιδανική επιλογή αν θέλεις να νιώσεις στο έπακρο τα χειμερινά vibes. Φυσικά, για να απογειώσεις το look μπορείς να εμπιστευτείς και τις αγαπημένες σου high-knee μπότες.

Ωστόσο, αν θέλεις να πετύχεις μια πιο casual εμφάνιση, τα sneakers σου είναι πάντα η ιδανική επιλογή.

Με ριγέ πουλόβερ 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by M A R I E 🪐 (@__1410.o)

Το ριγέ πουλόβερ είναι το πιο in πλεκτό πουλόβερ της σεζόν, αλλά και ένα από τα πιο διαχρονικά και ακαταμάχητα cool μοτίβα που μπορείς να επιλέξεις. Αν επιθυμείς να δημιουργήσεις στη στιγμή το ιδανικό easy-going look, τότε ιδού ο καταλληλότερος τρόπος να συνδυάσεις το αγαπημένο σου leggings. Ασπρόμαυρο ριγέ πουλόβερ, λευκό oversized πουκάμισο και τα πιο fashionable μποτάκια σου.

Με παλτό 

Μαύρο κολάν, animal prints και μακρύ παλτό. Υπάρχει ιδανικότερος συνδυασμός; Ναι, είναι αλήθεια ότι αγαπάμε τα blazers, αλλά και τα παλτό έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Κομψό, κλασσικό και το πιο σημαντικό, έξυπνο για τις απροσδόκητες καιρικές συνθήκες, ένα μακρύ παλτό είναι απαραίτητο για κάθε χειμερινή εμφάνισή σου.

Με φούτερ 

Σε περίπτωση που επιθυμείς να δώσεις μια μινιμαλιστική πινελιά στο outfit σου, τότε δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το μαύρο leggings σου με το αγαπημένο σου χουχουλιάρικο φούτερ. Αυτή η επιλογή θα σου προσφέρει μέγιστη άνεση και στυλ. Μπορείς να κινηθείς σε cream αποχρώσεις, προκειμένου να πετύχεις την ιδανική ισορροπία. Φυσικά, δεν πρέπει να παραλείψεις τα sneakers σου.

Με denim jacket 

Ένα denim jacket είναι το κομμάτι-κλειδί της ντουλάπας σου. Πραγματικά, πρόκειται για μια multitasking δημιουργία, η οποία μπορεί σε δευτερόλεπτα να προσδώσει μια διαφορετική οπτική στο look σου. Στην προκειμένη περίπτωση, ένα denim jacket είναι ο καλύτερος τρόπος να αναβαθμίσεις το αγαπημένο σου leggings. Κλασικά λευκά sneakers, λευκό t-shirt, jean jacket και κολάν. Ό,τι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις.

Με leather jacket 

Και ναι, μετά το denim jacket ακολουθεί και η δερμάτινη εκδοχή του. Αν γενικότερα λατρεύεις τα μονόχρωμα outfits και αγαπάς ιδιαίτερα το μαύρο, τότε ο παραπάνω συνδυασμός θα σε ενθουσιάσει. Εξάλλου, όπως και να το κάνουμε, ένα total black look δεν αποτυγχάνει ποτέ.

Διαβάστε ακόμη

Το λάθος που κάνεις με τον σκύλο σου όταν δουλεύεις από το σπίτι, σύμφωνα με τους ειδικούς

Πώς να αντιμετωπίσεις την αβεβαιότητα που σου προκαλεί οτιδήποτε δεν μπορείς να ελέγξεις

Πηγή: Savoirville
TAGS: ιδέες