Κλείσιμο

Color-block shirt: πού θα βρεις το πουκάμισο που είδαμε να φορούν οι influencers το καλοκαίρι

Είναι μαγικό το πως ένα ρούχο μπορεί να αποκτήσει σε μια στιγμή τόση δύναμη και να επηρεάσει στον μέγιστο βαθμό τις στιλιστικές μας επιλογές. Φυσικά, στον κόσμο των social media όπου τα πάντα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και οι fashion influencers μας βομβαρδίζουν συνεχώς με νέα trends, αυτό φαντάζει «παιχνιδάκι».

Αν κάνεις μια γρήγορη περιήγησή στο Instagram, δεν υπάρχει περίπτωση να μην συναντήσεις το πολυσυζητημένο color-block shirt, το ρούχο που αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχει γίνει viral. Φυσικά, δεν πρόκειται για οποιοδήποτε πουκάμισο, αλλά για το Βlanca Benny Shirt.

Το συγκεκριμένο πουκάμισο έρχεται σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων, διαθέτει τη χαρακτηριστική χρωματική αντίθεση και στις δύο πλευρές, καθώς και μια τσέπη στο αντίστοιχο χρώμα της αντίθετης πλευράς.

Όσο ασυνήθιστο κι αν φαίνεται, αυτό το πουκάμισο έχει την ικανότητα να προσδίδει μια αβίαστη κομψότητα. Ακόμη, οι pastel αποχρώσεις του χαρίζουν απευθείας μια νότα ζωντάνιας στις εμφανίσεις σου.

Αν δεις τις παρακάτω φωτογραφίες, ίσως καταλάβεις γιατί το Blanca Benny Shirt έχει εκτοξευτεί στην κυριολεξία.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jordie (@jordansimek)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jess Alizzi (@jessalizzi)

Ένα από τα αληθινά θέλγητρα αυτής της δημιουργίας είναι η ευελιξία. Μπορείς κάλλιστα να το φορέσεις με το αγαπημένο σου biker shorts και τα όμορφα sneakers σου για μια χαλαρή βόλτα ή να το συνδυάσεις με ένα ψηλόμεσο παντελόνι για το γραφείο ή για τη βραδινή έξοδό σου.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tori (@torivanbreugel)

Χωρίς αμφιβολία, αυτό το πουκάμισο έχει γίνει τόσο δημοφιλές, όποτε θα σου συνιστούσαμε να μην αργήσεις να το αγοράσεις. Αν θέλεις να εναρμονίζεσαι πάντα με τα fashion trends, τότε ιδού το ρούχο που δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου.

Το αγαπημένο Blanca Benny Shirt, μπορείς να το βρεις και στο THE ICONIC.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by THE ICONIC (@theiconicau)

Διαβάστε ακόμη:

-Τι είναι το sumac και πού μπορείς να το προσθέσεις;

-Τα μέρη που πρέπει να χρησιμοποιείς αντηλιακό αλλά το ξεχνάς

 

Πηγή: savoirville.gr