Cable-knit πουλόβερ: Ήρθε η στιγμή να επενδύσεις στο πιο cozy fashion item της σεζόν

Χωρίς καμία δόση υπερβολής, ένα πλεκτό πουλόβερ πρόκειται για τον ακρογωνιαίο λίθο μιας σωστά ανανεωμένης χειμερινής ντουλάπας. Πραγματικά, το πλεκτό πουλόβερ είναι το multitasking κομμάτι που μπορεί να ανταπεξέλθει θεαματικά σε οποιαδήποτε περίσταση.

Ωστόσο, σήμερα την τιμητική του δεν έχει οποιοδήποτε πλεκτό πουλόβερ. Σήμερα, στο επίκεντρο της προσοχής βρίσκεται το cable-knit πουλόβερ ή αλλιώς (όπως είναι γνωστό στην εγχώρια αγορά) το πουλόβερ με τις πλεξούδες.

Αν αναρωτιέσαι πώς μπορείς να συνδυάσεις το cable-knit πουλόβερ, μπορείς να διαβάσεις τη συνέχεια του άρθρου και να εμπνευστείς από τις παρακάτω εμφανίσεις.

Με puffer jacket 

Όπως έχεις καταλάβει, το συγκεκριμένο fashion item θα μας απασχολήσει αρκετά αυτή τη σεζόν. Τους λόγους, τους έχουμε αναλύσει ουκ ολίγες φορές. Πάμε όμως τώρα στο προκείμενο. Πραγματικά, ο συνδυασμός ενός cable-knit πουλόβερ σε γήινες αποχρώσεις κι ενός puffer jacket σε καφέ τόνους, είναι η πιο σοφή επιλογή για έναν stylish χειμώνα. Για να ολοκληρώσεις το outfit, αρκεί να επιλέξεις και το αγαπημένο σου παντελόνι. Μην ξεχάσεις και το σκουφάκι σου.

Με mini φούστα 

Αν οι φούστες έχουν μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά σου και την γκαρνταρόμπα σου, τότε μάλλον θα ενθουσιαστείς με την παραπάνω εμφάνιση. Ίσως ένας από τους πιο κομψούς και chic τρόπους για να συνδυάσεις ένα cable-knit πουλόβερ. Πρόσεξε όμως, αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα ιδιαίτερο look, μη σταθείς σε basic χρώματα. Αντιθέτως, προτίμησε μια έντονη απόχρωση τόσο στη φούστα όσο και στα παπούτσια σου. Το αποτέλεσμα θα είναι μαγικό.

Με τη μορφή set  

Βασικός στόχος του φετινού χειμώνα είναι η άνεση και η αίσθηση της χαλαρότητας. Ακριβώς ό,τι αποπνέει η συγκεκριμένη εμφάνιση. Ναι, μπορείς να συνδυάσεις το αγαπημένο σου cable-knit πουλόβερ και με τη μορφή ενός set. Απλά κράτα σημειώσεις από την παραπάνω φωτογραφία.

Με wide leg jeans  

Υπήρχε περίπτωση να λείπει το πιο cool fashion item της εποχής; Μάλλον όχι. Πιο συγκεκριμένα, αν θέλεις να απογειώσεις την εμφάνισή σου, δοκίμασε να επενδύσεις σε ένα ανοιχτόχρωμο παντελόνι και έναν πιο σκούρο τόνο στο πουλόβερ σου, προκειμένου να πετύχεις την τέλεια αντίθεση. Ακόμα, για μια extra πινελιά, μπορείς να φορέσεις μέσα από το cable-knit πουλόβερ σου ένα λευκό oversized πουκάμισο. Φυσικά, τα κατάλληλα αξεσουάρ ή κοσμήματα, είναι λεπτομέρειες που θα καθορίσουν στο έπακρο το τελικό αποτέλεσμα. Όσον αφορά τα παπούτσια, η επιλογή είναι δική σου.

Ως φόρεμα 

Οι επιλογές δεν σταματούν εδώ, αφού ένα cable-knitted φόρεμα μπορεί να δημιουργήσει το τέλειο oversized look. Αν θέλεις να δώσεις μια ρομαντική πινελιά στην εμφάνισή σου, χωρίς όμως να κινηθείς στις safe επιλογές σου, τότε ένα cable-knitted φόρεμα είναι όλα όσα αναζητάς. Πρόκειται για μια ιδιαίτερη επιλογή, η οποία θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε οποιαδήποτε περίσταση.

Διαβάστε επίσης:

Η συνταγή για αυθεντικά δανέζικα κρουασάν με κρέμα ζαχαροπλαστικής και γκρανόλα

Το κινητό τηλέφωνο είναι για τους ενήλικες ότι τα λούτρινα αρκουδάκια για τα παιδιά

Πηγή: savoirville