Κλείσιμο

Bottega green: Πώς θα φορέσεις το χρώμα που έγινε το απόλυτο trend φέτος

Εάν υπάρχει ένα χρώμα το οποίο κυριάρχησε στις πασαρέλες της σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021 είναι σίγουρα το έντονο πράσινο. Από τη συλλογή της Victoria Beckham μέχρι και αυτών του οίκου Versace το έντονο πράσινο ήταν παρόν σε κάθε εμφάνιση, και κανείς δεν έμεινε ασυγκίνητος.

Φούστες, πουκάμισα και τσάντες, όλα υποκλίθηκαν στη νέα αυτή τάση. Κάπως έτσι δημιουργήθηκε και το “Bottega green”, μια απόχρωση του πράσινου που πήρε το όνομά της από τον οίκο Bottega Veneta. Θα λέγαμε πως είναι ένα πράσινο λίγο πιο φωτεινό από το σμαραγδί το οποίο όμως έκανε ακόμα και τους πιο ένθερμους υποστηρικτές του μινιμαλισμού να “απατήσουν” τη σχέση τους με τις nude αποχρώσεις και να το εντάξουν με κάθε τρόπο στις εμφανίσεις τους.

Εδώ θα δεις πως μπορείς να εντάξεις το Bottega green στις εμφανίσεις σου και να αναβαθμίσεις κάθε outfit σου.

Slip skirt και πουκάμισο

Ένα λευκό πουκάμισο δεν πρέπει να λείπει από την ντουλάπα σου αφού είναι ο καμβάς που θα σου δώσει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις κάθε απλό ή πιο εξεζητημένο outfit σου. Εάν θες να το φορέσεις με ένα πιο τολμηρό κομμάτι δοκίμασε μια slip skirt σε πράσινη απόχρωση και φυσικά mules με ένα πιο ιδιαίτερο μοτίβο.

Total black outfit με μια πινελιά πράσινου

Εάν είσαι λάτρης του total black στο ντύσιμό σου μπορείς εύκολα να το αναβαθμίσεις μια μια μικρή προσθήκη. Αυτή είναι μια τσάντα σε έντονο πράσινο χρώμα που θα κάνεις αμέσως κάθε σου εμφάνιση να δείχνει αξιολάτρευτη.

Color blocking

Τίποτα δεν είναι πιο stylish από έναν σωστό συνδυασμό χρωμάτων. Και όταν αυτό το καταφέρνεις μέσα από ένα κοστούμι σε έντονο πράσινο και κίτρινο το μόνο σίγουρο είναι πως θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα.

Το σωστό μανικιούρ

Kαι εάν δεν θέλεις να δοκιμάσεις την απόχρωση Bottega green στα ρούχα σου τίποτα δεν σε σταματά από το να τη δοκιμάσεις στα άκρα σου! Διάλεξε το πιο έντονο και φωτεινό πράσινο και ετοιμάσου για ένα μανικιούρ – ή και πεντικιούρ- που δεν θα σε απογοητεύσει.

Διαβάστε ακόμη:

-Αυτή η vegan πουτίγκα μπορεί να έχει μόνο 3 υλικά αλλά είναι γεμάτη πρωτεΐνη

-5 πράγματα που χρειάζεται ένας Ταύρος από τον σύντροφό του και δεν τα διαπραγματεύεται

Πηγή: savoirville