Οικολογική βραδιά

Το σύνθημα του ΟΗΕ για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος Αλλάξτε συνήθειες υιοθετεί η τηλεόραση του ΣΚΑΪ με μια θεματική οικολογική βραδιά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ από τις 9 το βράδυ έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα.

Ρεπορτάζ και ζωντανές συνδέσεις για το περιβάλλον στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων των 9 το βράδυ, ενώ στις 10 το συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ του ΒΒC Πέντε τρόποι για να σωθεί ο πλανήτης.

Από τις 11 το βράδυ έως τη 1 τα μεσάνυχτα στην έκτακτη εκπομπή ECO Νews Special παρουσιάζονται οι επιπτώσεις των κλιματικών αλλαγών και οι δράσεις για την αποτροπή τους στον κόσμο και την Ελλάδα, με συναρπαστικές πρωτοεμφανιζόμενες εικόνες από τη δασοπυρόσβεση στην Πελοπόννησο και τους ελληνικούς βυθούς.

Άνθρωποι από όλο τον κόσμο δίνουν το δικό τους μήνυμα για το περιβάλλον και τις προτάσεις τους για τα απλά καθημερινά βήματα, για τις αλλαγές στις συνήθειές μας που μπορούν να συμβάλλουν αποφασιστικά στη μείωση του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Εθελοντές προβάλλουν την δουλειά τους και εξηγούν γιατί δεν είναι χάσιμο χρόνου, αλλά ουσιαστικό στοιχείο της ζωής τους η ενασχόλησή τους με την προστασία των δασών και του περιβάλλοντος γενικότερα.

Με ζωντανές συνδέσεις παρουσιάζονται πρωτοβουλίες πολιτών εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, ενώ ειδικοί αναλύουν τις επιπτώσεις που έχουν οι κλιματικές αλλαγές ση χώρα μας.

Την εκπομπή παρουσιάζει η Κατερίνα Χριστοφιλίδου ΕCO News Special παρουσιάζει η Κατερίνα Χριστοφιλίδου.
Πηγή: skai.gr