Κλείσιμο

Μεγάλη συναυλία του ΣΚΑΪ

Με μία μεγαλειώδη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο, την οποία μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το
Διοργανώνεται από το ΣΚΑΪ, το Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας και το Μελωδία.

Ωστόσο, προσκόμματα προκαλεί ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Μίνως Κυριακού, καθώς αρνήθηκε να δώσει άδεια για τη μετάδοση της συναυλίας, τη στιγμή μάλιστα που ανάλογο πρόβλημα δεν αντιμετωπίζουν άλλοι σταθμοί, των οποίων οι συναυλίες στο Καλλιμάρμαρο έχουν αμιγώς εμπορικό σκοπό...

Ο ΣΚΑΪ είχε σκοπό να μεταδώσει τη συναυλία τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά και να διαθέσει τα έσοδα από τις διαφημίσεις σε δράσεις υπέρ των ελληνικών δασών, μέσω του Ταμείου Δασών. 

Νωρίτερα μάλιστα, αστυνομικοί εμπόδισαν τα ραδιοτηλεοπτικά συνεργεία του σταθμού μας ακόμη και να προσεγγίσουν στο πεζοδρόμιο μπροστά από το στάδιο, με σκοπό της μετάδοση πληροφοριών για τη συναυλία!

Σημειώνεται ότι είναι η δεύτερη μεγάλη συναυλία που διοργανώνει ο σταθμός μας μετά την αντίστοιχη που πραγματοποίησε το 1993 για την επιστροφή των μαρμάρων του /
/
Παρθενώνα.

Εισιτήρια για τη συναυλία προπωλούνται στα Metropolis και στην ιστοσελίδα ticketservices.gr, στην τιμή των 10 ευρώ.

Για την εξυπηρέτηση των πολιτών οι γραμμές της ΕΘΕΛ, του τρόλεϊ και το τραμ θα λειτουργήσουν έως τις 2 μετά τα μεσάνυχτα. 

Λίγο πριν από την έναρξη της συναυλίας θα μεταδοθεί μαγνητοσκοπημένο μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου, που σύμφωνα με πληροφορίες, θα έχει παρεμβατικό χαρακτήρα και θα τονίζει την ανάγκη διάσωσης των δασών και την προστασία τους από άλλες χρήσεις.

Εν τω μεταξύ, περισσότερες από 323.000 ευρώ μαζί με τα sms
Τα χρήματα από το ραδιομαραθώνιο και τη συναυλία, θα διατεθούν στο Ταμείο Δασών.
Πηγή: skai.gr