ΗΠΑ: Έψαχνε τα κλειδιά του στον καναπέ και βρήκε έναν… βόα

Σε έναν καναπέ μπορούν να βρεθούν πολλά χαμένα προσωπικά αντικείμενα. Ωστόσο, ένα φίδι σίγουρα δεν είναι ό,τι πιο σύνηθες…

Όσο απίθανο κι αν ακούγεται, το παραπάνω συνέβη σε έναν άνδρα στο Κάνσας, ο οποίος έψαχνε απεγνωσμένα τα κλειδιά του στο σπίτι του. Όταν αποφάσισε να «ρίξει» μια ματιά και στον καναπέ, ήρθε αντιμέτωπος με έναν βόα περίπου 1,80 μέτρων!

«Ανακάλυψα πως τα κλειδιά μου είχαν πέσει ανάμεσα στα μαξιλάρια του καναπέ. Όταν τα μετακίνησα όμως, είδα από κάτω ένα πελώριο καφέ φίδι» φαίνεται πως είπε ο άνδρας όταν κάλεσε στην άμεση δράση, σύμφωνα με το δημοσίευμα του CNNi.

Κι ενώ τις περισσότερες φορές, η αστυνομία της περιοχής μπορεί να ανταπεξέλθει σε περιστατικά που αφορούν τον έλεγχο και τον περιορισμό τέτοιων ζώων, κανείς από τους αστυνομικούς δεν ήξερε πώς να διαχειριστεί το ερπετό, το οποίο αποδείχθηκε πως ήταν ένας βόας σφιγκτήρας.

Τελικά, το φίδι κατάφερε να απομακρύνει από τον καναπέ ένας γητευτής φιδιών που εργάζεται για την Πυροσβεστική Υπηρεσία της περιοχής. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ίδιο ο βόας ήταν «υπάκουος και ήρεμος».

Οι Αρχές διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό του ιδιοκτήτη του.

«Λάβαμε πολλά τηλέφωνα από πολίτες που ζητούν να υιοθετήσουν το φίδι. Κάτι που είναι πραγματικά ασυνήθιστο» αναφέρει από την πλευρά του αρχηγός της Πυροσβεστικής.

ΠΗΓΗ: CNN

TAGS: ΗΠΑ