Η Ανακύκλωση Συσκευών μας δίνει “Ραντεβού στον κάδο”

Για τους μυημένους στην ανακύκλωση, η εναπόθεση της χαλασμένης ηλεκτρικής συσκευής τους στον ειδικό κάδο ανακύκλωσης είναι μια απλή και αυτονόητη κίνηση.
Για όσους δε γνωρίζουμε τον τρόπο ανακύκλωσης των ηλεκτρικών συσκευών μας, η Ανακύκλωση Συσκευών, η εταιρεία που έχει τη ευθύνη για τη διαχείριση όλων των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων στη χώρα μας, μας προτρέπει να τον μάθουμε μέσα από μια πρωτότυπη ενέργεια ενημέρωσης.
Η ενέργεια είναι online έχει τον τίτλο «Ραντεβού στον κάδο» και συνδυάζεται με μια επίσκεψή στα καταστήματα Praktiker. Εκεί βγάζετε selfie με τον κάδο ανακύκλωσης μικροσυσκευών, την ανεβάζετε στον ειδικά σχεδιασμένο microsite www.rantevoustonkado.gr  και μπαίνετε σε κλήρωση με υπέροχα δώρα.
Με αυτόν τον πρωτότυπο και διαδραστικό τρόπο, η Ανακύκλωση Συσκευών μας μαθαίνει ότι η ανακύκλωση συσκευών γίνεται σε χιλιάδες καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και μας εξοικειώνει με τον κάδο, στον οποίον πρέπει να απορρίπτουμε τις χαλασμένες συσκευές μας.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό, μπείτε στο www.rantevoustonkado.gr για να μάθετε περισσότερα ή επισκεφθείτε απευθείας ένα κατάστημα Praktiker μέχρι και τις 17 Δεκεμβρίου
Και με αυτή την ευκαιρία, εάν έχετε χαλασμένες ηλεκτρικές συσκευές, πάρτε τες μαζί σας για ανακύκλωση.