Η ΑΜΣΤΕΛ FRΕΕ μας καλεί να φυτέψουμε νέα «δεντράκια» στην πόλη μας!

Έτρεξες κι εσύ φορώντας μια μπλε κάπα; Ε, τώρα ετοιμάσου για δενδροφύτευση!  

Στον 8ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης το Σάββατο 19 Οκτωβρίου εκατοντάδες κόσμου έτρεξαν μαζί με την ΑΜΣΤΕΛ FREE, τη μπύρα με 0,0% αλκοόλ και διέδωσαν το μήνυμα «TREE ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ» με στόχο να κάνουμε την πόλη μας πιο «πράσινη»! Είτε έτρεξες είτε όχι, είσαι κάτι παραπάνω από ευπρόσδεκτος να βοηθήσεις κι εσύ, ώστε να το κάνουμε πράξη. 

Η ΑΜΣΤΕΛ FREE και ο ΣΚΑΪ ενώνουν τις δυνάμεις τους και μας καλούν όλους να συμμετάσχουμε μαζί τους στην «πράσινη δράση»! 

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου στις 11.00 δίνουμε ραντεβού στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης στη Θεσσαλονίκη, στο πρώην στρατόπεδο Μέγας Αλέξανδρος στη συμβολή των οδών Ελευθερίου Βενιζέλου και Λεωφόρου Δενδροποτάμου, για να φυτέψουμε νέα δεντράκια και να δημιουργήσουμε μια νέα ανάσα πρασίνου!

Η ΑΜΣΤΕΛ FREE, σταθερός υποστηρικτής των αγώνων τρεξίματος, είναι η ιδανική μπύρα για όποιον ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής, αφού περιέχει 0,0% αλκοόλ, διατηρώντας την υπέροχη, δροσιστική της γεύση, ως αποτέλεσμα του μοναδικού συνδυασμού από φυσική βύνη κριθαριού και σιταριού.


Βοήθησε κι εσύ να κάνουμε την πόλη μας πιο πράσινη!
Σε περιμένουμε!

FREE ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ
ΤREE ΑΠΟ ΕΠΙΛΟΓΗ


 

Πηγή: skai.gr