Εγκατέλειψαν τραυματισμένο σκυλάκι μέσα σε κάδο σκουπιδιών στη Σάμο

της Σταματίνας Σταματάκου 

Σοκ προκαλούν οι εικόνες που δείχνουν ένα τραυματισμένο σκυλάκι να είναι πεταμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών και να αργοπεθαίνει στο Καρλόβασι της Σάμου. Δυστυχώς, αξίζει σημειωθεί ότι δεν είναι πρωτοφανές περιστατικό αλλά έχει συμβεί και άλλες φορές στη χώρα μας, είναι εξαιρετικά συχνό μάλιστα με κουταβάκια και γατάκια. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του SKAI.gr το σκυλάκι χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα του οποίου ο οδηγός σταμάτησε, το πέταξε στα σκουπίδια και συνέχισε ανενόχλητος την διαδρομή του. Για καλή του τύχη του τύχη όμως στο δρόμο του βρέθηκε ο Σπύρος Κουμούλας και το Κέντρο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Σάμου. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SKAI.gr (@skaigr)

Ο κ. Κουμούλας έχει αφιερώσει τη ζωή του στη διάσωση των ζώων της περιοχής του με προσωπικό κόστος και αυταπάρνηση και μίλησε στο SKAI.gr για το τραγικό περιστατικό: «Ακόμα είναι στα αφτιά μου η φωνή του ανθρώπου που έκλαιγε και φώναζε "τρέξτε, ένα ζωντανό σκυλι τραυματισμενο είναι πεταμένο μέσα σε κάδο σκουπιδιών". Χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και ο "έξυπνος" θεώρησε σωστό να το πετάξει ζωντανό στο κάδο! Αυτό έγινε ανάμεσα στο Καρλόβασι και στο χωριό Κοντέικα.Το σκυλάκι το μετέφερα στο κτηνίατρο. Έγιναν αιματολογικές εξετάσεις, δεν είχε εσωτερική αιμορραγία, έχει πολλές κακώσεις, έχει χτυπήσει το κεφάλι του και κινδυνεύει το ένα του μάτι. Έχει παραμείνει στο κτηνιατρείο». 

 Σύμφωνα με πληροφορίες του SKAI.gr το σκυλάκι δείχνει να έχει διαφύγει τον κίνδυνο για τη ζωή του. Το Κέντρο Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Σάμου που το διέσωσε φροντίζει καθημερινά περισσότερα από 150 ζώα και διαρκώς βρίσκει εγκαταλελειμμένα ζώα, πολλά εκ των οποίων κουτάβια από ιδιόκτητες γέννες και κυνηγόσκυλα. Όποιος θέλει να βοηθήσει τόσο για το συγκεκριμένο περιστατικό όσο και γενικά το έργο του μπορεί να καλέσει στο ‭6976135135 ή να επισκεφθεί τη σελίδα του σωματείου πατώντας κλικ εδώ.

 

Πηγή: skai.gr