Ντροπιαστικές εικόνες στον δήμο Σαρωνικού-Κίνδυνος μόλυνσης και πυρκαγιάς

Ντροπιαστικές είναι οι εικόνες στον δήμο Σαρωνικού όπου τα βουνά από τα σκουπίδια αποτελούν κίνδυνο όχι μόνο μόλυνσης του περιβάλλοντος αλλά και πυρκαγιάς.

Ειδικά την εποχή που διανύουμε, που οι πυρκαγιές εκδηλώνονται η μία πίσω από την άλλη, θα έπρεπε να διευθετηθούν άμεσα τα ζητήματα με αυτοσχέδιες χωματερές και βουνά απορριμάτων σε όλη τη χώρα.

Στον δήμο Σαρωνικού, συγκεκριμένα στις οδούς Πυρρίχου και Δημοκρίτου, Ηλέκτρας, Ρεθύμνου και Μυκόνου, στην περιοχή Λάκκα Αναβύσσου τα σκουπίδια αποτελούν πηγή μόλυνσης και κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς, καθώς ανάμεσα στα σκουπίδια υπάρχουν και ξερά χόρτα.

Σύμφωνα με καταγγελίες πολιτών στον ΣΚΑΪ, ο δήμος αδιαφορεί πλήρως παρά τις συνεχείς οχλήσεις τους. Συγκεκριμένα, αναγνώστης αναφέρει στον ΣΚΑΪ, πως επικοινωνεί με τον δήμο εδώ και 2 εβδομάδες και συνεχώς μεταθέτουν την επίλυση του προβλήματος για την επόμενη μέρα.

Επιπλέον, επισημάνθηκε, σύμφωνα με τον αναγνώστη, ότι δίνεται προτεραιότητα στην εκκαθάριση των παραλιών καθώς εκεί έχει περισσότερο κόσμο αυτή την περίοδο. 









Πηγή: skai.gr