Σκυλί-θαύμα: Επέζησε αφού πυροβολήθηκε 17 φορές (VIDEO)

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία της 5χρονης Μάγκι, του σκυλιού που πυροβολήθηκε 17 φορές, έχασε την όραση του και τώρα ξεκίνησε μια νέα ζωή στη Βρετανία. 

Η Μάγκι διασώθηκε από απαίσιες συνθήκες στον Λίβανο. Βρέθηκε δεμένη σε ένα κουτί. Είχε χάσει τα μάτια της από πυροβολισμούς, είχε κομμένο αυτί, σπασμένο σαγόνι και πολλά τραύματα από σφαίρες σε ολόκληρο το σώμα της. 

Πριν από έξι μήνες οι φιλόζωοι του Λιβάνου έκαναν μία διαδικτυακή εκστρατεία προκειμένου να βρει ένα ζεστό σπίτι το ταλαιπωρημένο σκυλί. Την αγγελία είδε η 25χρονη Κέισι Κάρλιν που αποφάσισε να την υιοθετήσει. «Η οργάνωση Wild at Heart είπε ότι θα την αναλάμβανε αν και είναι αρκετά δύσκολο να βγάλεις ζώα από τον Λίβανο. Η μητέρα μου είδε την αγγελία της Μάγκι και είπε ότι έπρεπε να την υιοθετήσουμε. Γύρισα σπίτι. Είδα την φωτογραφία και συμφώνησα», λέει η 25χρονη Κέισι. 

Πριν φύγει από τον Λίβανο το σκυλί υποβλήθηκε σε χειρουργείο και μόλις ανάρρωσε ήταν έτοιμη να ταξιδέψει για την Βρετανία. «Έκλαιγα όταν την συνάντησα στο αεροδρόμιο. Ήρθα σε επαφή με κάποιες φιλανθρωπικές οργανώσεις για τυφλά σκυλιά και ρώτησα τι να κάνω», αναφέρει η Κέισι. 

Πολλές φορές παραδέχεται ότι την ρωτούν γιατί δεν προτιμήθηκε η ευθανασία, καθώς δεν έχει ποιότητα ζωής. Η 25χρονη λέει ότι μόλις οι άνθρωποι γνωρίζουν από κοντά την Μάγκι και την βλέπουν να τρέχει και να παίζει αλλάζουν γνώμη. «Δεν έχω γνωρίσει ποτέ σκυλί σαν την Μάγκι. Είναι απλά πανέξυπνη. Είναι τόσο ενεργητική και γλυκιά. Θα πρέπει να ζούσε σε αγωνία με όλα όσα πέρασε αλλά ποτέ δεν πείραξε κανένα και είναι τόσο αξιαγάπητη», εξηγεί η Κέισι. 

Τώρα η Μάγκι πηγαίνει και στο Πανεπιστήμιο του Σάσεξ δύο φορές την εβδομάδα και βγαίνει βόλτα με τους φοιτητές. Επίσης επισκέπτεται και οίκους ευγηρίας προκειμένου να προσφέρει χαρά σε ηλικιωμένους που θέλουν να την χαϊδέψουν. 


Πηγή: skai.gr