«Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Καν’ το τρόπο ζωής!»

O ΣΚΑΪ σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού για την ανακύκλωση συσκευασιών από πλαστικό, γυαλί, χαρτί, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους γνωστούς σε όλους μας «μπλε κάδους».

Με σύνθημα:


«Ανακύκλωσε στους Μπλε Κάδους! Καν’ το τρόπο ζωής!», διοργανώνουμε δράση ανακύκλωσης, την Παρασκευή 4 Μαΐου, από τις  09:00 έως τις 13:00, στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο του Φεστιβάλ Ανακύκλωσης του Δήμου (Υπαίθριος χώρος Περιπτέρου 8 της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης).

Στο σημείο συνάντησης, το κοινό θα μπορεί να ενημερωθεί από την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης για το σωστό τρόπο της ανακύκλωσης των συσκευασιών από χαρτί, πλαστικό, αλουμίνιο και λευκοσίδηρο, στους «μπλε κάδους».

Παράλληλα, θα ενημερωθούν και οι επαγγελματίες για την εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων για τις γυάλινες συσκευασίες από τους μπλε κώδωνες. 

Στον  χώρο της δράσης, μικροί και μεγάλοι, μπορούν να πάρουν μέρος σε εκπαιδευτικά παιχνίδια και αν απαντήσουν σωστά σε απλές ερωτήσεις, να μπουν  στην κλήρωση για ένα ποδήλατο.

Η τηλεόραση και το ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ καθώς και το skai.gr, μαζί με την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης-Ανακύκλωσης και την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας  συνεχίζουν την εκστρατεία ενημέρωσης για την ανακύκλωση συσκευασιών, για να κινητοποιηθούμε, να αλλάξουμε συνήθειες και να βάλουμε την ανακύκλωση συσκευασιών στους μπλε κάδους για πάντα στη ζωή μας.

ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΕ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΕ ΚΑΔΟΥΣ !
ΚΑΝ’ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ!
Πηγή: skai.gr