Υψηλή τηλεθέαση για τις ενημερωτικές εκπομπές και δελτία ειδήσεων του ΣΚΑΪ

Ψηλά η τηλεθέαση τον Σεπτέμβριο για τις ενημερωτικές εκπομπές του ΣΚΑΪ και τα δελτία ειδήσεων.

Το «Σήμερα» με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου με σαφή επικράτηση στο σύνολο του μήνα με ποσοστό 30,2% στο γενικό σύνολο. Οι Αταίριαστοι, με τον Χρήστο Κούτρα και τον Γιάννη Ντσούνο, έγραψαν εντυπωσιακή πορεία με ποσοστό 22,4% σχολιάζοντας πολιτικά γεγονότα και καλύπτοντας την ειδησεογραφία της ημέρας στην εξέλιξή της. Η νέα εκπομπή του ΣΚΑΪ, «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου καλύπτει το 16,1% του γενικού συνόλου με υψηλή απόδοση στις γυναίκες 55-64 με ποσοστό 24,5%.

Οι ειδήσεις του ΣΚΑΪ και το μήνα Σεπτέμβριο διατήρησαν την πρώτη θέση τηλεθέασης έναντι των δελτίων που μεταδίδονται στις 20:00 (19:45). Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Σία Κοσιώνη με σύνολο 17,3 % και 4 μονάδες διαφορά από τον δεύτερο ΑΝΤ1 με 13,3%. Το STAR στην ίδια ζώνη με 12% για τον Σεπτέμβριο. Το μεσημεριανό δελτίο του ΣΚΑΪ στις 14:00 με την Εύα Αντωνοπούλου έκλεισε τον πρώτο μήνα της τηλεοπτικής σεζόν με το υψηλό ποσοστό 22,5%.

Και το Σαββατοκύριακο οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους στον ΣΚΑΪ για την πρωινή ενημέρωσή τους. Αδιαφιλονίκητο στη ζώνη 06:00 με 10:00 ο Γιώργος Αυτιάς και το «Καλημέρα» που έκλεισε τον Σεπτέμβρη με ποσοστό 37,2%. Το «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή και την ανάλυση των σημαντικών πολιτικών θεμάτων της εβδομάδας, κάθε Κυριακή 10-12 με ποσοστό 19,9% αλλά και το «ΣΚ με δράση» με τους Σπύρο Μάλλη και τη Μαρία Βούσουλα στο 18,8%.

Πηγή: skai.gr