Υπουργός ξεχνάει ανοικτό το μικρόφωνο, βρίζει συνάδελφό του και γίνεται viral

Σε μια αμήχανη στιγμή πιάστηκε ο υπουργός Υγείας της Ουαλίας, Βόγκαν Γκέδινγκ καθώς έβρισε τη συνάδελφό του εν μέσω τηλεδιάσκεψης, αλλά το μικρόφωνό του είχε παραμείνει ανοιχτό με αποτέλεσμα να τον ακούσουν όλοι και το απόσπασμα να γίνει viral. 

Συγκεκριμένα, ακούστηκε είτε να μιλάει σε κάποιον άλλον που ήταν μαζί του, είτε να μονολογεί: «Τι στο διάολο συμβαίνει με αυτή;» και να το επαναλαμβάνει εκνευρισμένος, αναφερόμενος στη συνάδελφό του, Τζένη Ραθμπόουν , η οποία συμμετείχε στην τηλεδιάσκεψη.

Φυσικά οι αντιδράσεις των υπολοίπων ήταν μοναδικές.

Μετά τον πανικό, ο υπουργός Υγείας με ένα μήνυμά του στο Twitter, εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας: «Προφανώς και νιώθω ντροπιασμένος για το σχόλιο που έκανα. Της έστειλα ένα μήνυμα που της ζητούσα συγγνώμη και προσφέρθηκα να της μιλήσω, αν το ήθελε. Είναι μία ανεπιθύμητη σύγχυση σε μία περίοδο πρωτοφανούς πρόκλησης».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Guardian τα μέλη της συνέλευσης στην κλήση φαινόταν να αντιδρούν με σοκ και γέλιο. Στη συνέχεια όμως το κόμμα της αντιπολίτευσης Plaid Cymru κάλεσε το Γκέδινγκ να παραιτηθεί. 

Πηγή: skai.gr