Υποψήφια προς αποχώρηση η Ασημίνα - Ξέσπασμα Πάνου για το λάδι (videos)

Για ένα ακόμη αγώνισμα νικήτρια αναδείχτηκε η Μπλε ομάδα, στο επεισόδιο του Survivor της Δευτέρας. Δεν έλειψαν οι εντάσεις ενώ είδαμε και αλλαγές στην ψηφοφορία αλλά και συζητήσεις για αλλαγές στην ηγεσία.

Το επίμαχο θέμα που κυριάρχησε δεν ήταν τόσο το συμβούλιο και η ψηφοφορία προς αποχώρηση άλλα ένα μπουκάλι λάδι που βρήκε η Ασημίνα Ιγγλέζου και το οποίο κατηγόρησαν τον Πάνο Καλίδη, ο οποίος έχει αλλάξει στρατόπεδο εδώ και μέρες.

Η Κόκκκινη ομάδα συζήτησε στη παραλία της για το ενδεχόμενο αλλαγής αρχηγού, με τους Κρις Σταμούλη και  Έλενα Μαριπόσα αλλά και άλλους συμπαίκτες να συμφωνούν. Όλα δείχνουν πως η εποχή Κοψιδά δύει και τη σκυτάλη της αρχηγίας θα πάρει άλλος παίκτης, με φαβορί τον Κόρομι.

Ο μεγάλος «ψαράς» των Κόκκινων, εκτός από το ότι ταΐζει την ομάδα είναι πολύ καλός και στα αγωνίσματα. «Κάποιοι παίκτες βάζουν το εγώ τους πάνω από την ομάδα» είπε ο Κόρομι, φωτογραφίζοντας τον Κοψιδά που το πήρε πάνω του στο προηγούμενο αγώνισμα και στο 9-9 και ηττήθηκε με αποτέλεσμα την πίτσα να την φάνε οι μπλε.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι πλέον δεν θα υπάρχει πιο δημοφιλής παίκτης σε ψηφοφορία κοινού, ενώ επιστρέφει και το αγώνισμα ατομικής ασυλίας με το νικητή να υποδεικνύει το παίκτη που θα βγει υποψήφιος προς αποχώρηση.

Στο παιχνίδι ατομικής ασυλίας με δίσκο, μπαλάκι και ισορροπία, παίκτης που θα έχει προσωπική ασυλία αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος θα αποφάσιζε και για τον ποιο συμπαίκτη του θα έβγαζε στον τάκο.

Φυσικά ο λόγος που οι Κόκκινοι βρέθηκαν στην θέση να αγωνιστούν για την προσωπική τους ασυλία, ήταν γιατί στο στίβο μάχης οι Μπλε ομάδα έκανε πάρτι για μια ακόμη φορά επικρατώντας στο ρελαντί με 10-3.

Στο συμβούλιο πριν την ψηφοφορία το θέμα της ανακάλυψης του μπουκαλιού με λάδι ήταν αυτό που προκάλεσε εντάσεις. Οι «κόκκινοι» κατηγόρησαν τον Καλλίδη, με τον τραγουδιστή να ξεκαθαρίζει ότι δεν το είχε κρύψει αυτός.  Στη συνέχεια η κουβέντα πήγε πάλι στις κουταλιές ρύζι που χωράει μια κούπα με τον Τζέιμς να επιτίθεται φραστικά.

Υποψήφια παίκτρια προς αποχώρηση από το παιχνίδι επιβίωσης με 6 ψήφους από τη Κόκκινη ομάδα αναδείχτηκε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

Δείτε τα videos του επεισοδίου της Δευτέρας

 

 

 

 

Πηγή: skai.gr