Χρυσές Σφαίρες: Η αντίδραση της Άνιστον όταν ο Πιτ αστειέυτηκε για τα ερωτικά του (vid)

Ποια βραβεία; Το highlight της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών ήταν η συνεύρεση της Τζένιφερ Άνιστον με το Μπραντ Πιτ. Κι όταν εκείνος ανέβηκε να παραλάβει το βραβείο του, εκείνη τον παρακολουθούσε προσεκτικά, με ελαφρώς ξυνισμένο ύφος, όμως...  

Οι φήμες οργίαζαν από την προηγούμενη εβδομάδα, ότι η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μπραντ Πιτ θα κάθονταν δίπλα δίπλα στην απονομή των Χρυσών Σφαιρών 2020 της Κυριακής. Αυτό δεν έγινε, όμως ένα στιγμιότυπο των δυο πρώην συζύγων συζητήθηκε πολύ.

Ο Μπραντ Πιτ κέρδισε το βραβείο Β’ Ανδρικού Ρόλου και ανεβαίνοντας στη σκηνή ευχαρίστησε τον Κουέντιν Ταραντίνο για το ρόλο που του χάρισε στην ταινία «Κάποτε στο Χόλιγουντ», αλλά και το Λεονάρντο Ντι Κάπριο που πρωταγωνιστεί επίσης στην ταινία.

Συνεχίζοντας την ευχαριστήρια ομιλία του, ο Πιτ αστειεύτηκε για τα δημοσιεύματα που τον θέλουν κάθε φορά να έχει ερωτική σχέση με άλλη γυναίκα. «Ήθελα να φέρω τη μαμά μου μαζί, αλλά δεν μπορούσα γιατί όποια βλέπουν πλάι μου λένε ότι βγαίνω μαζί της», είπε χαριτολογώντας ο ηθοποιός, με τον τηλεσκηνοθέτη να στρέφεται ακαραία στο πρόσωπο της Τζένιφερ Άνιστον, η οποία παρακολουθούσε με προσοχή την ομιλία του πρώην συζύγου της στις «Χρυσές Σφαίρες 2020»:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I will never get over of this, NEVER!! #bradpitt #jenniferaniston #90s #00s #hollywood #goldenglobes #brennifer

A post shared by Brad + Jen (@anistonpitt) on

Λίγη ώρα νωρίτερα, ο Μπραντ Πιτ βρέθηκε στο κόκκινο χαλί των Χρυσών Σφαιρών 2020 και δέχτηκε να απαντήσει στα ερωτήματα δημοσιογράφου του E! πριν ξεκινήσει η τελετή. Ο ηθοποιός δεν ενοχλήθηκε καθόλου όταν ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην αγωνία που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των φαν, που θέλουν να τον δουν μαζί με τη Τζένιφερ Άνιστον.

«Θα έτρεχα στην Τζεν, είναι καλή φίλη», είπε ο Πιτ και στη συνέχεια ξέσπασε στα γέλια, λέγοντας ότι είναι η δεύτερη πιο σημαντική επανένωση της φετινής χρονιάς. Το σχόλιό του φυσικά είχε να κάνει με την πρώτη ανάρτηση της Τζένιφερ Άνιστον στο Ιnstagram, όπου φωτογραφήθηκε με τους συμπρωταγωνιστές της στη σειρά «Τα Φιλαράκια».

Πηγή: CNN