Αυτά είναι τα must have της χειμερινής ανδρικής γκαρνταρόμπας για φέτος

Καθώς μπαίνουμε πια στον χειμώνα και το κρύο άρχισε να γίνεται αισθητό, ήρθε η ώρα για κάθε άνδρα να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα του με τα απαραίτητα ρούχα, συνδυάζοντας πάντα την προστασία από το κρύο με την κομψότητα σε κάθε ώρα της ημέρας! 

Για την ανδρική ντουλάπα το νούμερο ένα αγαπημένο χειμερινό ρούχο είναι τα ανδρικά πλεκτά. Ζεστά και άκρως πρακτικά φοριούνται άνετα από το πρωί στη δουλειά μέχρι και στις βραδινές εξόδους, χαρίζοντας κομψότητα και διαχρονικό στιλ! Μάλλινες μπλούζες με στρογγυλή ή V λαιμόκοψη σε σκούρα αλλά και ζεστά χρώματα μπορείτε να τις φορέσετε μόνες τους ή και πάνω από ένα πουκάμισο για ακόμη πιο σικάτες εμφανίσεις. Δεν είναι λίγοι μάλιστα οι άνδρες που προτιμούν τις πλεκτές ζακέτες επάνω από το πουκάμισό τους, δημιουργώντας ένα κλασικό κομψό look για το γραφείο. 

Καθώς μιλάμε για χειμώνα ωστόσο, αυτό που κάνει τη διαφορά σε κάθε look είναι το πανωφόρι. Αυτό που προβληματίζει κάθε άνδρα όταν είναι να βγει από το σπίτι είναι τι πανωφόρι θα επιλέξει για ένα chic casual ντύσιμο που ταιριάζει στη δουλειά και όχι μόνο. 

Από τη μια πλευρά, τα ανδρικά παλτό, μονόπετα ή σταυρωτά σε ουδέτερα χρώματα, αποτελούν μια ασφαλή και εγγυημένη επιλογή. Μπορείτε να επιλέξετε ένα μακρύ ή κοντό ανδρικό παλτό με μεσάτη εφαρμογή που θα ταιριάζει γάντι ακόμη και με επίσημο ντύσιμο. 

Από την άλλη, για ένα μοντέρνο business casual ντύσιμο η ιδανική επιλογή είναι τα ανδρικά μπουφάν. Συνήθως τα σχέδια με μεγάλο μήκος κάτω από τη  μέση, με αδιάβροχη κατασκευή και κουκούλα (ή χωρίς) επιλέγονται επειδή προσφέρουν απόλυτη προστασία στις καιρικές συνθήκες, ενώ παραμένουν κομψά, που τους επιτρέπει να φοριούνται άνετα από το πρωί ως το βράδυ. 

Οι fashion experts του Tailor Italian Wear γνωρίζουν ακριβώς τι χρειάζεται ο σύγχρονος άνδρας. Γι’ αυτό και έχουν επιμεληθεί μια ακόμη υπέροχη συλλογή με ανδρικά ρούχα από ποιοτικά υφάσματα σε εντυπωσιακά σχέδια με άψογη ιταλική ραφή, με οδηγό πάντα την την υψηλη αισθητική και το προσωπικό στιλ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα tailoritalianwear.com θα βρείτε μοναδικά ανδρικά πλεκτά, παλτό και μπουφάν για ένα ολοκληρωμένο καθημερινό ντύσιμο με σύγχρονη αισθητική.
 

Πηγή: skai.gr