Χάρι και Μέγκαν: Ποιο όνομα θα δώσουν στο παιδί τους- Πότε θα γεννηθεί

Την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, οι Sussexes φρόντισαν να μας εκπλήξουν με την μια ανάρτηση, στην οποία ανακοίνωναν τον ερχομό του δευτέρου παιδιού τους. Η οικογένεια μεγαλώνει, και όπως ήταν φυσικό, τα φωτά της δημοσιότητας είναι ξανά στραμμένα πάνω τους.

Υπάρχουν ήδη αρκετοί φαν που πιστεύουν πως αυτή τη φορά η Meghan θα φέρει στον κόσμο κοριτσάκι, ωστόσο αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για το φύλο του παιδιού από τους ίδιους. 

Όσον αφορά στην περίοδο γέννησης, μια πηγή αποκαλύπτει: «Είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα…. Η Μέγκαν έμεινε ξανά έγκυος προς τα τέλη του περασμένου έτους. Το μωρό θα γεννηθεί στο τέλος της άνοιξης». Τεχνικά, το τέλος της άνοιξης είναι στις 20 Ιουνίου, έτσι το δεύτερο μωρό ενδέχεται να έχει γενέθλια κοντά σε αυτά του μικρού Archie, ο οποίος γιορτάζει στις 6 Μαΐου.

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν ακόμη αποκαλύψει πώς θα ονομάσουν το δεύτερο παιδί τους, αλλά τα στοιχήματα στο Ladbrokes, την εταιρία στοιχημάτων που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους bookmakers στη Μεγάλη Βρετανία, έχουν ήδη πάρει φωτιά. Ο Alex Apati της Ladbrokes είπε: “Τεράστια συγχαρητήρια στον Harry και τη Meghan για την είδηση της εγκυμοσύνης τους. Φυσικά όλη η προσοχή θα στραφεί τώρα στο παιχνίδι με το όνομα και όπως συμβαίνει ήδη, δύο ονόματα ηγούνται του στοιχήματος. Ο Archie ήταν μια μοντέρνα πινελιά σε ένα παραδοσιακό όνομα, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη ότι το Charles / Charlie είναι βρίσκεται ψηλά στα στοιχήματα. Διάβασε στη gallery παρακάτω τα πιο πιθανά ονόματα που ήδη παίζουν πολύ ψηλά.”

Τα στοιχήματα στο Ladbrokes προτείνουν δύο ονόματα: Το Alfie είναι από τα αγαπημένα αν το μωρό είναι αγόρι και Alexandra αν είναι κορίτσι. Αμέσως μετά τα Alfie και Alexandra τα επόμενα επικρατέστερα είναι Charles/Charlie και Florence. Στη συνέχεια είναι τα Arabella με Freddie, Grace, Elizabeth, Alice, Philip. Λιγότερες πιθανότητες έχουν τα: Alexander, Victoria, James, Diana και Emily.

Πηγή: Must